Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek a helyemben? .

Mit tennétek a helyemben? .

Figyelt kérdés
Most ürítettem ki a postaládámat és volt a nevemre egy levél.Kibontottam és majdnem elájultam. Név nélkül közölte velem egx illető,hogy a férjemnek gyermeke született 2009 ben és ha nem hiszem járjak utána.Ráadásul egy olyan településen ahol a férjem tényleg dolgozott.Én jelenleg a 4 babánkat várom és a férjemről elképzelni sem tudtam volna ilyet.De ahogy itt olvasom sok minden megesik másokka is.Most nagyon magam alatt vagyok. Mit tennétek a helyemben?
2010. júl. 9. 15:56
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
100%

sztem nyugodj le és járj utána. ne a férjednél kezdd, mert akkor sosem derül ki bármennyire is megbízhetó apa.

gonoszság tudom ha ha én ék a levélküldő helyébe ugyan ezt tettem voklna egy telefonszámmal egyetemben h el tudj érni.

ha rosszat akar neked az az X akkor jol ismerheti a frjed és h hol dolgozott, ha igy van akkor nagyobb a slamasztika. mert 4 gyerekkel sokkal roszabb a dolog.

nézdd még 1x nyugodj le, tudom rossz érzés szived a torkodban, és én felkeresném a nőt vag dns vizsgálatot kérnék vagy szépen elhivnám aoda ahol laktok a férjeddel és hazavárnátok 2 esbe a munkából. és a férjed arcárol látod majd kié is az a baba.

2010. júl. 9. 16:00
 2/58 anonim ***** válasza:
100%
Nézz utána, mielőtt balhét csinálsz belőle.
2010. júl. 9. 16:00
 3/58 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat . Az az igazság hogy a levél elolvasása után azonnal felhívta a férjem és közöltem vele a levél tartalmát,és hogy holnap kocsiba ülünk és megyünk a csajhoz.Azt mondta hogy semmi akadálya neki nincs mit takargatni.És a hanglából ítélve még ideges sem lett. Egyébként már próbltam felkutatni de eddig eredménytelen.
2010. júl. 9. 16:10
 4/58 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én is utána néznék, és nem a férjemmel kezdeném az biztos! Jó ötlet szerintem is ha odahívod a nőt és ha a férjed hazaér, látni fogod az arcán. A dns teszt pedig biztosabb! Nyugodj meg! remélem csak egy rossz tréfa! Majd írd meg ha megtudtál valamit!
2010. júl. 9. 16:14
 5/58 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok! Bocs nem olvastam a kommentet! Szerintem akkor üljetek autóba és menjetek!
2010. júl. 9. 16:15
 6/58 A kérdező kommentje:
Most néztem meg igazán a borítékot és itt adták fel ceglédbercelen ez a melletünk lévő falu én onnan való vagyok.De mi köze Tápiogyörgyéhez ott van a gyerek. Lehet kamu az egész?
2010. júl. 9. 16:17
 7/58 anonim ***** válasza:
89%

ha a férjed így reagál, akkor tényleg nem lehet baj,

de azt azért érdemes volna megtudni, hogy ki állhat a sztori mögött!!

2010. júl. 9. 16:18
 8/58 anonim ***** válasza:
100%
első vok, nézdd, egy biztos hogy bármi is legyen egy dns tesztet csináltassatok mert hiába bizol a férjedbe ott fog örökre benned motoszkálni a mivanha.... én sajna már csak tudom!és a férjed rendes nem fogja a balhét kiverni a tesztért...
2010. júl. 9. 16:21
 9/58 anonim ***** válasza:
100%
Valaki nagyon-nagyon rosszat akar neked vagy a férjednek! Hogy megnyugodj, tényleg jobb, ha utánajársz a dolognak, bár a férjed reakciójából ítélve csak szemétkedett valaki... Lehet, hogy egy "kedves" ismerős, aki féltékeny valamiért rátok...
2010. júl. 9. 16:23
 10/58 A kérdező kommentje:
a tesztet is mondtam neki és mondta hogy oké.(dns)Igazából nem is tudom zavaros az egész.Leírta a csaj nevét és a gyerekét is .Ez a dolog megbénít,hogy olvasom a neveket.Hát bercelen haragosról sem tudok nem vagyunk egy olyan család aki lépten nyomon összeveszik másokkal.Igazából a férjrmről sem tudom elképzelni ő tényleg a gyerekeinek él.Hazajön a melóból és azonnal foglalkozik velük.Ha kell az udvaron dobja el a táskáját és szalad focizik velük vagy biciklire pattannk és teszünk egy kört.A szomszédok szokták is mondani hogy mennyi energiája van.Ráadásul ha csajozna hazudni ugysem tudna azt látnám rajta. Ebből aszempontból még mujának is mondanám.
2010. júl. 9. 16:40
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!