Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj ha 20 hetesen még nem...

Baj ha 20 hetesen még nem érzem a picit?

Figyelt kérdés
2007. dec. 7. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem!Lehet h. csak a 22 környékén kezded érezni. Vannak lustább babócák,főleg az első terhességnél.Meg fog mozdulni hidd el. Türelem!
2007. dec. 7. 19:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha más lelet szerint minden rednben van, akkor semmi gond. Nem vagyunk egyformák, mindenki máskor érzi meg.
2007. dec. 7. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem gond, ne aggódj! Jó babavárást!
2007. dec. 7. 19:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem biztos hogy még nem érzed, csak esetleg nem tudod hogy ő az. :-) Az elején annyira finom, bizsergésszerű mozgásokat végeznek a babócák, hogy nagyon könnyű egy sima bélmozgással, vagy gyomorkorgással összekeverni. Mivel még van bent helye bőven, és az ereje is most kezd gyűlni, az erőteljesebb rúgásokra és kopogtatásokra még csak most számíthatsz majd.Irigyellek!
2007. dec. 8. 08:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 19 hetes vagyok, és én sem érzem még.
2007. dec. 8. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!