Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valakinek agykamrai...

Volt valakinek agykamrai tágulata a picibabájának? 26 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2008. nov. 12. 17:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
v.ki írta, hogy neki volt. írd be a keresőbe.
2008. nov. 12. 19:00
 2/22 anonim ***** válasza:
itteni keresőbe: agykamra
2008. nov. 12. 19:01
 3/22 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Bocsi , de Én nem tdom hol találom a keresőt......

segítenétek?

2008. nov. 12. 19:14
 4/22 anonim ***** válasza:
bal oldalt van
2008. nov. 12. 19:21
 5/22 anonim ***** válasza:
Szia! Én irtam hogy agykamra tágulatot állapítottak meg 31 hetesen,egyik oldalon 11 mm volt, 10-ig jó állítólag. De nem irt senki. Ez jó hír, ezek szerint senkinek nem volt gondja. Mi voltunk a SOTE 1 sz. Női klinikán genetikai tanácsadáson és uh-on. Hála Istennek semmi gondot nem találtak, egy héttel a megállapítás után ott 4 és 7 mm voltak az agykamrák, nem 11!!! Valamit elmérhettek itt. Legalábbis remélem. 2 hét múlva megyünk kontrollra. Ird meg veled mi volt, mit mondtak, milyenek az adataid!!!Én most 33 hetes vagyok!
2008. nov. 12. 20:26
 6/22 anonim ***** válasza:
a képernyő bal oldalán van a kereső! az üres csíkba beírod, hogy agykamra, rákattintasz a "keress!" -re
2008. nov. 12. 20:39
 7/22 A kérdező kommentje:
Adatokat nem tudok irni.csak annyit mondtak hogy mind a négy kamrában közepes tágulatot találtak.DE holnap megyek 4d-re,egy hét mulva meg sima u-ra.Reménykedem az orvos is elmért valamit.irom az adatokat:bpd:64mm ofd:74mm tad:67mm fl:45mm.Légyszi ird le neked ezek mennyik voltak.ja és súly 900gr.
2008. nov. 12. 20:46
 8/22 anonim ***** válasza:
Szia! Én 26 hetesen nem voltam uh-on, de nekem ezek az adatok voltak 28 hetesen, na kicsit több, mert 990 grammra becsülték 4D-n. Ezekre ne adj! Ha nem küldött dokid SOTE-ra genetikára, ne aggódj, nem lehet gond! Ezek az adatok tök jók 26 hetesen! Nekem el volt maradva 2 héttel a baba, most már ott a sote-n azt mondták megfelelő méretű:-) Engem is agyon riogattak, ne aggódj, szerintem csak nincsenek mindennel tisztában, és nem olyan jók ezek a gépek! Majd ird meg mi lett az eredmény, elmentem a kérdéseset és figyelni fogom!!
2008. nov. 13. 13:43
 9/22 A kérdező kommentje:
A 4d mindent rendben találtak.Másfél óra hosszáig vizsgált az orvos.Agykamra tágulatot nem látott,csak egy kis folyadékot,a fejében de szt mondta bármikor felszivodhat nincs nagy jelentősége.Nagyon boldog vagyok,de jövöhéten is megyek és remélem minden rendben lessz.KÖszönöm szépen a válaszokat.
2008. nov. 13. 21:14
 10/22 anonim ***** válasza:

Te voltál az, aki többször is feltett tegnapelőtt ilyen kérdést?

sajnos én nem tudtam hozzászólni a témához, de nagyon izgultunk értetek a férjemmel.

Nagyon örülök, hogy rendben vagytok! (akkor is, ha nem az a kérdező vagy :) )

Minden jót, és mostmár tényleg nagyon nyugodt babavárást!

33 hetes kismama

2008. nov. 14. 11:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!