Ez jó eredmény Down-kór szűrésen?
A vizsgált markerek eredménye:
PAPP-A szint:
557.40
miu/L
0.64
MoM
Szabad ß-hCG szint:
32.00
Ng/ml
1.21
MoM
Tarkóredő vastagsága (NT):
2.30
mm
1.42
MoM
A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 1 800
Kozkázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: kevesebb mint 1 : 50 000

Szerintem rossz!
Viccet félretéve szerintem ezt te is látod hogy jó eredmény mivel oda van írva hogy negatív.
Tök jók lettek az enyém kicsit eltér,de az is negatív lett.
Nekem a Down-szindróma számított kockázata:1:9300
az Edwards-szindróma számított kockázata pedig: 1:47000 lett.

Figyu biztosan szóltak volna ha csak a gyanúja is felmerül a dolognak úgyhogy nyugodj meg.
Esetleg a legközelebbi orvoslátogatásnál említsd meg neki hogy ő nem e találja kevésnek az értéket és ha ő is megnyugtat akkor örülj a csöppségnek úgy hogy tudod minden rendben van.
Minden jót!
Uccsó voltam.
köszi
szernán megyek legközelebb, de addig az ideg szétvet sajons idegeskedős tipus vagyok

szerintem jók. nekem az Edwards lett 1:380
ne aggódj, a lényeg a negatívon van!!!

Szia! Amúgy is konzultálsz majd az orvosoddal, tehát majd ő mindenről felvilágosít, addig megnyugtatlak azzal, hogy ez az eredmény olyan, mintha bemásoltad volna az enyémet. Tök ugyanez lett a eredményem:
A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 1 800
Kozkázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: kevesebb mint 1 : 50 000
A 18 hetes genetikai uh-val, ahol mindent rendben találtak, azt mondta a dokim, teljesen jó minden. Azóta már vn egy gyönyörű, egészséges 7 hónapos kisfiam :-)))
Boldog babavárást, és NE IDEGESKEDJ!!!

Nincs miért aggódnod! A barátnőmé is ennyi volt, és makk egészséges a kisfia. Igazuk van az előttem szólóknak, már mondták volna, ha baj van.
Az én eredményeim Down: 1:41000,
Edwards: kevesebb, mint 1:50000.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!