Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány kg pluszra számíthatok még?

Hány kg pluszra számíthatok még?

Figyelt kérdés

54 kg ról kezdtem a terhességem.Az elmult 3 hét alatt 3 g jött fel. Most a 28. hetet betöltöttem, ezek után is heti 1 kg ra számíthatok?

Most 64 vagyok...szóval még kb 10 kg?????

Az nagyon sok!

Hogy fogjam vissza magam?

2008. nov. 11. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! En 26 ot toltottem be es tobb mint 10-et hiztam 15kg De nem erdekel a sullyom a baba egeszsege a fontos annyit eszek pont amennyi jol esik es amit kivanok,ami kell a babanak nem fogom megvonni tole azert hogy ne hizzak el szerintem ne aggodj a szoptatas utan lefogod dobni a kilokat!En mar beletorodtem a kilokba :)
2008. nov. 11. 16:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne fogd vissza magad! Elég rapszodikus ez a hízás dolog, lehet, hogy most híztál 3 kilót, de lehet, hogy aztán 1 hónapig semmit nem fogsz.

Ne izgasd ezen magad szerintem. Egyél sok gyümölcsöt-zöldséget, próbálj meg tornázni esetleg.

Én 174 centi vagyok, 58-ról kezdtem, most vagyok 71 kg, és a 36.héten tartok. Lehet, hogy leírva sok a 13 kiló plusz, de látványra egyáltalán nem látszik. Te se lehetsz valami dagadék a 64 kilóddal :) :)

2008. nov. 11. 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:

A 28. héttől heti 200 grammot hízik a kicsi, szóval onnantól kezdve fog legjobban beindulni a súlyod.

Szerintem változó, hogy ki mennyit hízik a terheség alatt.

Én a 24. héten még csak 4 kg-mal nyomtam többet, a 28. héten már 7-tel.

A védőnőm szerint 15-16 kg-mal sincs semmi probléma.

2008. nov. 11. 16:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem eddig mindkét terhességem úgy indult, hogy feljött 5 kg plusz, ami az alakomon nem látszott, de a mérleg mutatta. 45 kg-ról indultam. Aztán az első trimeszter végén volt olyan, hogy egy hónap alatt több mint 5 kg ment fel. Az utolsó harmadban az első babámmal még fogytam is, most a másodikkal a 35. hétben vagyok, de egy ideje megint stagnál a súlyom. Szóval nem egyenletesen híznak a kismamák. Ja, amúgy az első kislánnyal 20 kt-t szedtem föl (igaz, nagyon be voltam vizesedve), de a születése után 2 hónappal már az összes régi ruhám jó volt rám. Most 14 kg plusznál tratok.
2008. nov. 11. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!