Elmondjam, hogy valószínű nem a férjemtől várok babát?
Nagyon szégyellem az esetet. Már 4 éve vágyom babára és a férjem is, de hiába próbálkoztunk nem jött össze.
Megcsaltam a férjem és terhes lettem. Most 12 hetes vagyok. Majdnem biztos vagyok bent, hogy nem a párom az apuka.
Szerintetek, ha elmondom tudja majd sajátjaként szeretni a picit? Vagy jobban járok, ha hallgatok?
Nehéz ügy. Valóban sok szempontból kell vizsgálni a helyzetet és mérlegelni. A Te lelkednek is jót tenne az őszinteség, hiszen ez hatalmas teher, és valljuk be: hazug embert előbb utolérni, mint a sánta kutyát! Pláne, ha a pici kiköpött apja lesz. A gyermeknek is szüksége van egy apára, márpedig valószínű, hogy a férjed nem fogja ezt a békát (egykönnyen) lenyelni, ez teljesen jogos is. Márpedig egy babának apa kell. Vállalná a felelősséget a biológiai apa? Joga van tudni a gyermekéről! Lenne apja annak a babának? Egyáltalán megengedheti magának a biológiai apa, hogy bevállaljon egy gyermeket?
Nem tudok jó választ adni, mert nincs. Annyi szempont van, hogy amelyik az egyiknek jó, az a másiknak nem. Neked kell mérlegelned. Veszteni valód van. De azt csak te tudod, hogy megérte-e félrelépni? Bírnád életed végéig cipelni a terhet? Tudnál őszintén a párod és a gyermeked szemébe nézni? Esetleg a biológiai apa szemébe? Gondold át, mindenképpen. Nem merek tanácsot adni, ez nagyon nehéz és súlyos döntés.
Én megmondanám a páromnak, de ez én vagyok. Bár én nem tudnék félrelépni, mert egyszerűen imádom a párom. A szememben nincs nála szebb és jobb férfi. Persze, nehogy félreértsd, nem felelősségre akarlak vonni. Ez a te döntésed volt, semmi közöm hozzá. Kívánom a legjobbakat!
Elobb utobb kiderul az igazsag. Minnel tovabb huzod, annal nagyobb az eselye annak, hogy elhagy a ferjed, foleg ha nem toled tudja meg.
Amugy egy gyerek nagyon eros kapocs lehet egy hazassagban, meg akkor is ha nem az apuka az apuci.
19hónapos a kislányom! Én ugyanebben a helyzetben voltam,mint most te!
Csak annyi különbséggel,hogy én el akartam hagyni a párom!
Elmondtam neki az igazat,és azt is hogy nem szeretnék semmit sem ráerőltetni,ezért haza költözöm anyumhoz,és egyedül nevelem fel a picit!
Ő volt az,aki azt mondta,hogy maradjunk együtt,és a nevére veszi a babát!
A mai napig is együtt vagyunk,és úgy szereti a kislányt,mintha a sajátja lenne!
Tehát az én véleményem az,hogy a legjobb mindig őszintének lenni!
Szia. Aki a baba igazi apja, ő vállalná a gyereket? Veled együtt?
Ha megszületik a gyerek, akkor csináltathattok (az igazi apukával) egy DNS-vizsgálatot, és ha mégse ő az apa, akkor .... Háááát.. Most igy visszaolvasva, amit leírtam... nehéz ügy.
De nagyon fontos, hogy mit szól mindehhez a másik partner?
Köszönöm a válaszokat.
Nem tudom, hogy a biológiai apa válalná e a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!