Letezik, hogy 7 hetesen mar no a hasam?
Itt mindenki sokkal kesobbi heteket irt. A ciklusom alapjan 7 hetes vagyok, uh-ra csak 12 hetesen megyek majd decemberben. Lehet, hogy nem is 7 hetes vagyok, hanem 11-12?
Volt mar mas is akinek ilyen koran nott a hasa?
Szia!
Nekem 5-6 hetesen akkora volt a hasam mintha előrébb járnék jópár héttel, de az csak a felfúvódástól volt, azóta kisebb lett, mert odafigyelek mit eszek, szóval lehet nálad is ez a helyzet.
Üdv: 10 heteske
Elso gyerek.
Es csak annyibol okozhat gondot, hogy meg 1 honapig probaidos vagyok es nem igazan szeretnem, ha elobb kiderulne, mint hogy lejar a probaidom.
Mit nem szabad enni, hogy lemenjen a puffadas?
Szia, itt rengeteg a tévhit. Muszáj voltam hozzászólni a témához, mert nem a puffadás miatt látszik a pocakod.
Nekem is látszott már 7hetesen és nem éreztem magam felpuffadva egyáltalán, viszont a sok okos tanácsára sikerült legalább a kenyeret megvonnom magamtól, mert ők azt mondták,hogy amiatt van ekkora pocakom. pedig nem!!!
A hormonok változása okoz renyheséget a hasizomban és ezért domborodik ki a hasunk jobban.ezt a tizennyolcadik orvos professzornak(!!!!) sikerült elmagyaráznia. Már ott tartottam,hogy nem merek egyáltalán étkezni,mert akkora a hasam,mint egy 20 hetes kismamának,pedig akkor még csak 7hetes voltam. Hidd el, ez ellen nem tudsz mit tenni. Mindenkinek máskor tágulnak a hasizom szövetei, attól is függ, milyen az alkatod és hányadik babádat várod.(nekem első baba és 57kg-mal kezdtem.
Remélem tudtam segíteni.
Boldog babavárást!
12 hetes kismama
Szia!
Egyél sok rostosat, én narancsot-mandarint eszek sok zöldséget, joghurtot, teljes kiörlésű kenyeret, amit kerülni kell a szénsavas üdítők, magas szénhidrátú dolgokat.
Igen, segitettel. Kenyeret alig eszem es azt a heti kb 2 szeletet nem fogom megvonni magamtol (tobbet meg nem kivanok, tehat nem esik nehezemre keveset enni belole).
Remelem sokat nem no a kovetkezo 4 hetben.
Otthon meg nagyon buszke vagyok a puklimra. :-)
Az még nem lehetséges, max a puffadás lehet.
Legkorábban a 14. hét körül nőhet egy picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!