Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hallottátok? Tényleg megszűnik?

Hallottátok? Tényleg megszűnik?

Figyelt kérdés
Most olvastam itt, hogy megszűnik Magyarországon a Brendon? Tudtok erről valamit? Miért?
2010. jún. 21. 22:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%
Én még nem hallottam róla, szerintem kacsa hír. (munkámból kifolyólag fél éjszakákat friss hírek olvasásával töltök). Amúgy felőlem akár meg is szűnhet, iszonyat drága.
2010. jún. 21. 22:46
 2/18 anonim ***** válasza:
78%
Én is itt olvastam az imént. Bár én sem fogok sok könnyet hullatni érte, mert tényleg nagyon drága...
2010. jún. 21. 22:50
 3/18 anonim ***** válasza:
86%
Én itt olvastam róla, nem tudom, mennyire lehet igaz.?. Állítólag augusztus végén ki lesz akciózva. Akkor talán megéri benézni :) Bár amilyen szerencsém van, tuti akkor nem kell majd semmi :)
2010. jún. 21. 22:59
 4/18 anonim ***** válasza:
80%
Majd szólok a páromnak kérdezze meg, szokott hetente többször oda szállítani
2010. jún. 22. 01:50
 5/18 anonim ***** válasza:
86%

A hír igaz, Mo-n megszűnik a Brendon. Nem kacsahír, de nem hivatalos! Az ott dolgozók sem tudhatják egyelőre, tárgyalások folynak az ügyben.

Utolsó: hiába kérdezed meg a párodat, nem fognak neki semmit sem mondani, hírzárlat van ezzel kapcsolatban.

(Egy bennfenntes)

2010. jún. 22. 10:22
 6/18 anonim ***** válasza:
73%

kedves benfentes, esetleg azt nem tudod hogy jó akciók lesznek, érdemes várni egy két dolgoggal addig? :-)

köszi

2010. jún. 22. 10:35
 7/18 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon sok dologgal érdemes várni, sokminden lesz 50% akcióban, persze nem minden. Sokkal olcsóbban lehet majd beszerezni a dolgokat.
2010. jún. 22. 11:17
 8/18 anonim ***** válasza:
71%

Hát én most olvastam erről először, de ha igaz sem fogok érte könnyeket hullatni, mert nagyon drága volt.Sajnos pont Augusztusban fogok szülni, és nem akarom az utolsó percre hagyni a bevásárlást, meg már kinéztünk mindent egy olcsóbb boltban.

Csak a dolgozókat sajnálom,gondolom ha igaz akkor elég sok ember fog utcára kerülni.

2010. jún. 22. 11:47
 9/18 anonim ***** válasza:
69%

Vigyázz Kedves utolsó, mert Te is le leszel pontozva, amiért nem hullatsz könnyeket...

2. voltam

2010. jún. 22. 11:51
 10/18 anonim ***** válasza:
77%

01:50

csak megtudja hamarosan, ha már nem lesz oda fuvar.

2010. jún. 22. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!