Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen ruhát vegyen fel a...

Milyen ruhát vegyen fel a párom ha megyünk szülni?

Figyelt kérdés

Szeretném ha ott lenne velem és jó lenne felkészülni minden eshetőségre.Az Istvánban tervezem a szülést.Utcai ruhában bejöhet,kap valami köpenyt vagy vigyünk neki is ruhát?Ha még otthon van időm átöltözni én mit vegyek fel?

20+5hkm

2010. jún. 14. 17:54
 1/10 anonim válasza:
68%
Szerintem a ruha az nem olyan érdekes,úgyis kap egy köppenyt semmim sem fog látszani.
2010. jún. 14. 17:56
 2/10 anonim ***** válasza:
43%
Hogy érted?Hogy kell-e neki frakk?
2010. jún. 14. 18:03
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Az Istvánban nincs köpeny. A fontos a kényelem. Ha nagy a meleg, nem árt neki is minimum egy papucs és egy váltó póló.
2010. jún. 14. 18:07
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat,a gúnyolódonak meg annyit mondanék hogy ha végigolvasná a kérdést akkor talán értené.
2010. jún. 14. 18:14
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

Nálunk zöld gatyába és naciba át kellett öltöznie a férjemnek, ethát mindegy volt.

Papucsot viszont mindenképp vigyetek neki!

2010. jún. 14. 18:42
 6/10 anonim ***** válasza:
39%
Én végig olvastam a kérdést... akkor is idióta.
2010. jún. 14. 19:10
 7/10 anonim ***** válasza:
76%

Szia igaz én Kaposváron fogok szülni. itt mindegy kibe megy apuka, nem öltöztetik át csak kap egy védököpenyt (dögmeleg) és cipövédö zacsit. mi egy honap mulva szülünk, sztem rövidnaciban jön nagyon meleg lesz. lehet neki vinni papucsot is, azt mindenhova ugy tudom.

34

2010. jún. 14. 19:46
 8/10 anonim ***** válasza:
71%

Istvánban szültem én is, apuka simán utcai ruhában jött be, és volt velem végig. Egy váltó ruhát, papucsot nem árt ha visztek neki is, hogy ha sokáig tart a szülés, kényelmesen legyen.

Neked inkább a hálóinget javaslom + egy papucsot, és egy köntöst (wc-re menni, sétálgatni a szülőszobánál), amit nem annyira sajnálsz (lehet, hogy véres lesz kicsit).

Én pólóban + egy vékony nadrágban mentem, de a nadrág alig volt rajtam, mert mindig belém nyúlt valaki, míg vajúdtam, és már felesleges volt felvenni. :)

2010. jún. 14. 23:44
 9/10 anonim ***** válasza:
71%

Én a Flórban fogok szülni megint. Itt teljesen mindegy mibe vagytok, ott adnak az anyukának egy cuki zöld hálóinget, amibe vagy belefér a pocakod vagy nem, köntöst nem engednek.

Az apukának, ha hoz papucot akkor nem kell lábzacsi, amúgy Ő is egy cuki zöld poló+nadrág szerelést kap, cipőre meg zacsit.

Ha nálatok saját ruhában lehetsz, akkor bemenni valami kényelmes ruhában menj, gyorsan levehető, és legyen kéznél egy "használt" hálóing, amit nem sajnálsz, apának meg valami kényelmes.

Amúgy aki idiótának tartja a kérdést: szülészetenként más, hogy ki miben lehet. Van ahol mindenkinek venni kell ruházatott, akár a zöld együttest, akár csak köpenyt, van ahol akár csizmában is szülhetne az anyuka, annyira mindegy, van ahol csak abban lehetsz, amit ott adnak, és csak a szülés utáni első zuhanynál vehet fel az anyuka saját hálóinget+betétet(nálunk gézből vattából hajtogatott betétet kell szorongatni ha folyik a magzatvíz, bugyi nélkül, saját "pelust nem vehetsz fel)

2010. jún. 15. 08:22
 10/10 anonim ***** válasza:
80%
Kérdezd meg a védőnődet, mi a szokás ott, (nálunk előre meg kell venni egy steril köpenyt a kísérőnek). Te meg abban mész amiben akarsz, úgyis át kell venned hálóingre odabenn.
2010. jún. 15. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!