Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt a forumon olyan...

Vannak itt a forumon olyan angliai kismamak, akik ikreket varnak?

Figyelt kérdés
Tapasztalatot szeretnek cserelni, mert nekem most derult ki, hogy ikreket varunk!
2010. jún. 7. 13:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/274 anonim ***** válasza:
100%

Szia! En Angliaban vagyok,igaz meg nem udom,hogy ikres kismami vagyok-e vagy sem,masfel het az elso UH-ig. :)

Gratula neked!

10+4hkm

2010. jún. 8. 13:16
 2/274 A kérdező kommentje:

Szia! Koszonom! En is gratulalok Neked! :)

Te hol elsz? En Londonban. Ma vagyok 8 het + 6 napos. Az az igazsag, hogy en mult het kedden elmentem a GP-hez, hogy bejeltsem Neki, hogy babat varok. Kertem Tole, hogy ne a helyi korhazba utaljon, hanem en a UCLH-ben szeretnek szulni. Mondta, hogy semmi akadalya. De a ferjemmel nagyon izgultunk, hogy minden rendben van-e es szombaton elmentunk egy privat klinikara, hogy csinaljanak egy UH-t (£120). Olyan nagy elmeny volt, nem lehet leirni! Ferjem ott ugra-bugralt a kepernyo elott, a doki megkerdezte Tole, hogy nem-e akar leulni. Azert kerdezte, mert ekkor jott a bejelentes. Persze sokkot kaptam, mikor mondta a doki, hogy ketten vannak! De nagyon orulunk! Egypeteju ikrek, mert egy petezsakban vannak. Teljesen szepen ki lehetett venni mind a kettot, kulon a kis gerincoszlopukat is, meg a kis szivuket. Hallottuk mindkettoet dobogni! Az egyik 18.4 mm hosszu, a masik 18.5 mm. A Te babad mar meg nagyobb lehet. :) Majd meglatod, hogy akkora elmeny az UH! Sirtam vegig a meghatodottsagtol es persze a sokktol is! :)

Azt mondta, hogy azonnal hivjam fel a korhazat es tudassam veluk, hogy ikrek, mert nekem sokkal tobb vizsgalatom lesz stb. Ma felhivtam a korhazat es mondtak, hogy ket heten belul jelentkeznek. Addig semmi? Vervetel nem lesz? Vagy talalkozo a midwife-al? En olyan nagyon ketsegbe vagyok esve, mert nem tudom, hogy itt mi a menete a terhessegnek. Bar azert olvasgattam itt a forumon par dolgot, de attol nem nyugodtam meg.

Te hogy vagy? Majdnem ket hettel korabban vagy, mint en. Majd meselj Te is! Jo igy megosztani a tapasztalatokat, elmenyeket valakivel. :)

Minden jot es varom a valaszod!

2010. jún. 8. 14:01
 3/274 anonim ***** válasza:
Megint En! :) En Rugbyben elek,warwickshirekb 2 ora Londontol. :) En is 8 es fel hetesen voltam eloszor a midwife-nal,es o adott idopontot a 12 hetes UH-ra meg vizeletet kellett leadnom es vervetelre is kuldott,mert mondtam neki,hogy rh- a vercsoportom a parom meg rh+ es hat ugye az a franya osszeferhetetlenseg. De jo nektek,hogy elmentetek korabban UH-ra! :) Annyira irigyellek az ikrek miatt,En mindig is azt szerettem volna. Mondjuk nekem is van ra 1/3 eselyem lesz/van,mert a csaladban volt ikerterhesseg. :) Mennyi ideig tartott az UH? 4d-s volt vagy sima UH? Az elso tali a midwife-al 8het utan van,tehat neked olyan 10 hetes terhesen,ami nem baj,akkor megcsinalnak mindent,amit kell. En mar nem gyozok varni az UH-ig,hal Isten eddig semmi tunetem nem volt,csak a ciceim nottek. Gratula neked is! Aztan majd irj! :)
2010. jún. 8. 14:18
 4/274 A kérdező kommentje:

Szia! Akkor most megnyugodtam egy kicsit, hogy 10 hetesen meg nem keso talalkozni a midwife-al.

Az egyik baratnom is RH-, Neki mar 2 eves a kislanya es emlekszem, hogy Neki is sok ellenorzese volt, meg tobb vervetel. O meg nem tudja, hogy babat (illetve babakat) varunk, igazabol meg nem mondtuk nagyon senkinek, csak a hugom tudja es a parom Anyukaja. :) Szerintem majd az elso NHS UH utan fogjuk elmondani mindenkinek (munkahelyen is csak azutan). Azert jo, hogy ez az osszeferhetetlenseg ilyen jol kezelheto ma mar. En RH+ vagyok.

El is hiszem, hogy nagyon varod mar az UH-ot! Nagyon fog Nektek is tetszeni, meglatod! Foleg, hogy Ti a 12. heten mentek, akkor mar meg fejlettebb a baba! Nekem sima UH volt, de tok jol lehetett latni. Persze meg nem teljesen baba formajuk van, mert az meg korai. Neked mar olyan lesz. :)

Akkor ezek szerint Neked is van eselyed az ikrekhez! Hat, ha ennyire szeretnel ikreket, akkor nagyon drukkolok Neked hozza, hatha! Majd mindenkepp ird meg! Nekem mind a ket nagymamamnal voltak ikrek, igy mondjuk eleg nagy volt az esely ra, de valahogy nem szamitottam erre. :) Most mar kezdem megszokni a gondolatot! :)

Irj majd meg! Minden jot!

2010. jún. 8. 15:48
 5/274 anonim ***** válasza:

Rendben,akkor mindenkeppen uzenek majd itt,de Te is am! :) Mi is csak az UH utan akarunk szolni,bar 1-2 embernek mar eljart a szank. :) Vigyazzatok magatokra es irj majd!

:)

2010. jún. 9. 14:33
 6/274 A kérdező kommentje:

Szia! 1-2 ember meg belefer! :) Az ember nem tudja teljesen magaban tartani ezt a nagy oromot! :)

Varom, hogy irj az UH utan! :) Minden jot es Ti is vigyazzatok Magatokra! :)

2010. jún. 10. 08:16
 7/274 anonim ***** válasza:
En sem ikreket varok, de 7+1 napos terhes vagyok. Penteken voltam a midwife-nal es vett vert, meg jul 22-re adott idopontot a korhazba uh-ra. Megkaptam a kis zold fuzetet, meg jon majd hozzam az uh elott egy hettel.
2010. jún. 14. 14:21
 8/274 A kérdező kommentje:

Szia! Gratulalok kismama! :)

Huu, akkor Te jo koran kaptal idopontot a midwife-hoz. Igazsag szerint en mar 8 hetes voltam, mikor elmentem a GP-hez, aki beutalt az altalam valasztott korhazba. Plusz meg mi a ferjemmel eldontottuk, hogy elmegyunk egy privat klinikara 8+5 naposan UH-ra, hogy megnyugodjunk. Ott derult ki, hogy ikreink lesznek. :) Fel kellett hivnom a korhazat, mert ezt kozolni kell veluk, nekem tobb ellenorzesem, vizsgalatom lesz, mint az egy babas terhessegnel. Onnantol gyorsultak fel az esemenyek. Most csutortokon megyek eloszor a midwife-hoz, ott fognak eloszor vert venni. De addigra mar 10+1 hetes leszek.

Jo lesz az UH, majd meglatod! Egy elmeny! En sirtam!

Minden jot kivanok Neked! Irj majd.

2010. jún. 14. 15:44
 9/274 anonim ***** válasza:

Szia! Mar volt egy uh-m mert amikor 5 hetes voltam akkor pont otthon voltunk Mo-n, es elmentunk mi is magan dokihoz. Csak az volt a baj hogy akkor meg pici volt a dragam, es csak a petezsak latszodott. De azt mondta a doki hogy szep szabalyos es minden rendben van. :D Tiszta szivas hogy itt nem csinalnak korai uh-t...

Nekem amikor most vett vert a midwife akkor azt mondta hogy ez azert van mert Europaban van valami voros verselyt betegseg ami ritksn elofordul es azt nezik. Aztan a 12 hetesen megint vesznek vert, a Down kort nezik, hiv, hepatitis meg minden szarsag. Majd kapsz Baunty kezdo csomagot is, jo dolgok vannak benne, meg en kaptam egy mappat amiben van egy cd is, hogy milyen segelyek jarnak (tax credit, child benefit stb) meg hogy hogy erdemes penzt sporolni. Olyan izgi, csak sokat kell varni...

2010. jún. 14. 16:13
 10/274 anonim ***** válasza:
Versejt, bocsanat ly-vel irtam... de ciki, alig irok magyarul es elfelejtem a helyesirast, csak akkor figyelek fel amikor visszaolvasom :S
2010. jún. 14. 16:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!