Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan mondjam el a páromnak,...

Hogyan mondjam el a páromnak, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Valami kis meglepiként szeretném tálalni.
2008. okt. 7. 10:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Én addig nem mondtam el, amíg az orvos is meg nem erősítette. A pozitív tesztet szokták sokan becsomagolva odaadni, de én valahogy ezt nem tartottam jó ötletnek, hát mégiscsak rá kellett arra pisilni :-) Szóval én kb. 6 hetes terhes voltam, amikor először voltam orvosnál, akkor csinált egy hüvelyi ultrahangot elsőre, és kértem tőle akkor képet róla. Mondta, hogy ilyenkor még nem szoktak, mert még semmi sem látszik, de mondtam, hogy meglepi lesz, és akkor kaptam. Én azt tekertem fel ilyen kis henger alakba, átkötöttem szalaggal és azt adtam oda a páromnak.
2008. okt. 7. 10:49
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
En reggel csinaltam a tesztet,mielott munkaba ment volna,igy en ebresztettem,ugraltam egy jot rajta hogy babank lessz! Ha kibirtam volna estig varni vele akkor biztosan ugy vartam volna haza amunkabol egy masnival a hasamon..vagy egy kis zokni vagy cipocskevel,arulnak sok helyen direkt kis ajandekkent..
2008. okt. 7. 11:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj vacsit, és terítéknek tegyél fel egy pici tányért is, vagy egy cumisüveget, egy harmadik helyre.

Én persze akartam ilyen meglepit, de mindkettőnél elmaradt, mert nem bírtam várni :)

Judy

2008. okt. 7. 11:08
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is reggel csináltam tesztet, amit azonnal át is adtam neki. Mivel pár hónappal ezelőtt a 7. hétben elveszítettük a babát, a hír hallatán és a teszt láttán elsírta magát! Nagyon aranyos volt!

Boldog babavárást!

2008. okt. 7. 11:10
 5/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, mostmár biztosan nem snasz lepisilt tesztet fog kapni. :-)))))
2008. okt. 7. 11:15
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

én reggel 7kor teszteltem, és visszafekudtem aludni, mikozben a pozitiv tesztet odatettem az ejjeliszekrenyre :D és amikor reggel felébredt, meglátta :D

örült neki, le is fényképezte, meg minden :D igy jo, mert volt ideje magaban is realazialni, egyedul, mert az en parom azert picit ilyen macso..hogy eloszor megragja egyedul.

szerintem a ferjedtol is fugg, milyen meglepit csinalsz :)

2008. okt. 7. 12:26
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem játszd el a nyuszó muszó reklámot!!!
2008. okt. 7. 12:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Először is Gratulálok!

Én miután pozitívat teszteltem és a párom nem volt otthon gyorsan elmentem boltba és vettem egy pár kis cipőcskét amit gondosan becsomagoltam.Mikor haza ért átadtam és mivel nem tudta mire vélni az ajándékot hát kibontotta.Azt az örömöt látni az arcán felejthetetlen élmény volt!Rögtön tudta hogy apuka lesz.

Mindegy hogy mit veszel neki vagy hogyan közlöd vele csak személyesen tedd!Hogy lásd az arcát közben!Ritkán látni férfiakat ekkora boldogsággal az arcukon!Főleg ha még el is sírják magukat.A család többi tagjával is így közöltük ás náluk is hatalmas élmény volt.Hang nélkül néztük végig ahogy kibontják a cipőcskét és óriási örömmel fogadták.

Igaz nálunk első baba lesz és mindkét családnál első unoka :)

Boldog babavárást!

24+4 hetes pocakos

2008. okt. 7. 13:04
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Én a páromnak csináltam vacsit és a tálalásnál gondosan oda tettem az asztalra egy masnival átkötve. Nagyon boldog volt.

A családnak még nem mondjuk mert volt már egy vetélésem és ez őket is nehezen érintette, így várunk vele még jó pár hétig. Én arra gondoltam hogy ha kibírom addig akkor a karácsonyfára egy boritékba az uh-s képet (ha majd lesz) felakasztom hogy keressék meg, és biztos nagy meglepi lesz!

2008. okt. 7. 14:07
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát nálunk nem volt meglepi, mert férjem mondta, hogy teszteljek mert az már nem normális, hogy 3 napja rosszul vagyok.így aztán én beköltöztem a wc-be s hát megkönnyeztem a két vonalat és ez kicsit sokáig tartott, mikor kijöttem kérdezi-mi van? én visszakérdeztem-mi lesz?ez megismétlődött mégegyszer aztán:hány vonal van? 2-feleltem, és mennyinek kell lennie?(akkor már tudta csak provokált)2-nek.Na azt az arcot míg élek nem felejtem el...

Nem volt meglepi, de életem eddigi legszebb pillanata volt.

Hiába a férfiak mindig mindent előbb tudnak...

2008. okt. 7. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!