6 hetes terhes vagyok, és holnapra van időpontom a fodrásznál hajfestésre. Tényleg árthat a babának a festés?
Nem fog.ne szagold be nagyon ha lehet, de ha aggódsz, neked még nincs is kifejlődve a placenta, tehát nem fogja közvetíteni az anyagokat..ami pedig a hajhagymákba jut, rég elfogy mire odaérne..
de szellőztessetek közben!
Szia! Több cikket is olvastam ezzel kapcsolatban, de egyértelmű állásfoglalást nem olvastam. Nekem a védőnő azt mondta, hogy inkább ne.
Boldog babavárást!
5 hetes kimama
itt is olvashatsz róla (a lap közepén van az erre vonatkozó kérdés)
Szia. Én voltam 2x a terhességem alatt. Semmi bajunk nem lett. A lényeg, hogy ne lélegezd be a szagát, bár a mai festékek már nem is tartalmaznak olyan veszélyes anyagokat.Én is körbe kérdeztem, orvost, védőnőt, fodrászt, egyik se mondta, hogy bármi bajunk lehet.
Üdv, 11 hetes kislány anyukája
Nagyon ellenmondó vélemények vannak erről.
Igazából nem bizonyítja semmilyen kísérlet, hogy ártanak avagy sem.
Nekem sokan mondták, hogy szabad, sokan meg azt, hogy nem.... döntöttem...festettem!!!
Semmi baj nem lett (kopp,kopp,kopp), orvos ismerősöm azt mondta, hogy a szagokkal van a gond, tehát nem szabad belélegezni a festék maró szagát, szőke vagyok, mégis élünk a babó is meg én is!!! A védőben is a szellőztetést ajánlották!!!
Terhesen is lehetünk igényesek, meg szépek!!!
Boldog baba várást!!!
nem szabad hajat festetni terhesen!
nem tudom miert mondanak egyesek hulyesegeket!!!
nem er meg annyit az egesz hogy valami baja legyen a babanak! de te tudod te dontesed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!