Mi a véleményetek az Eurovit kismamáknak
terhesvitaminról?
Figyelt kérdés
Most várom a második babámat. Az elsővel az elevitet szedtem, de nekem nem jött be mert a terhesség második harmadában rengeteget híztam tőle és székrekedést okozott. Ahogy abbahagytam elmúltak a tünetek. A gravidát nem nagyon ismerem, de abban is megtalálható vagy 12-14 féle vitamin.
A gyerek fejlődéséhez pedig elég csak 6-7 féle vitamint szedni gyógyszerek segítségével, hiszen a többit beviszed az élelemmel. Az Eurovitben körülbelül ennyi vitamin is van. Szeretném ha megosztanátok erről a jó és rossz tapasztalatokat is.
Köszönöm!
2010. ápr. 22. 14:13
1/6 anonim válasza:
Eurovitet szedtem terhességem alatt, nagyon jól éreztem magam tőle- nem híztam meg tőle.Kipróbáltam a gravidát és az Elevitet is, de nekem mind a kettőtől hányingerem volt.
2010. ápr. 22. 14:54
2/6 anonim válasza:
Én Gravidát szedtem. Nekem nem hogy hányingerem volt, hanem gyakorlatilag a bevétel után 5 perccel minden addigi ki is jött belőlem. Azt mondta a doki, hogy ne erőltessem ha nem veszi be a szervezetem...én most csak vasat, magnéziumot és E-vitamint szedek. 22 h kismama
2010. ápr. 22. 21:52
3/6 anonim válasza:
Szia! Én még a terhességem előtt szedtem először a hippnatalt, de egyik nap kijött belőlem minden. Aztán próbálkoztam a gravidával, de az se volt hosszú életű, az is kijött. Aztán felhagytam a próbálkozással. Anyukám vett valamit, és kapott hozzá eurovitet ajándékba, mondom megpróbálom (akkor már úton volt a baba), hát ez nem jött ki, csak dicsérni tudom, ebben van omega3 is, ami a többiben úgy tudom nincsen. Úgyhogy nekem bevált, 17 hetesek vagyunk, és minden leletem tökéletes. Persze szedek még mellé 1000es C-vitamint, meg a magneB6-ot. a többit mind étkezéssel. Gratulálok a babához, sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek!
2010. ápr. 23. 06:46
4/6 anonim válasza:
Az Elevit nekem is székrekedést okoz már a kezdetektől. Az Eurovitben viszont van halolaj, ami pont megkönnyíti a dolgot. Szóval én kikísérleteztem, hogy egyik nap az Elevitet szedem, másik nap az Eurovitet. Így olcsóbban is jövök ki, mert ugyebár elég nagy az árkülönbözet. Főleg ha az Eurovitet pont akciósan be tudod szerezni.
2010. ápr. 23. 07:22
5/6 anonim válasza:
Szia! Én az Eurovitet szedem a terhességem elejétől és szeretem nagyon. Nem hízok tőle, és sok vitamint is tartalmaz. Én csak ajánlni tudom. Az Elevitről lebeszéltek mert sok Kismama hízik tőle és nagy súllyal születnek a babák. Remélem tudtam segíteni!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!