Van olyan kismama aki 20. Hét után kezdte érezni a babát?
Az elsőt 22 hetesen éreztem először.
Amúgy más kérdésnél olvastam, hogy van súlyfelesleged (nekem is volt, 80-al kezdtem), és mondták (orvos, védőnő), hogy ez befolyásolja, később érezzük, mint aki vékony alkatú.
Szerintem a méhlepény elhelyezkedésétől függ. Én sem vagyok egy nádszál, 85kg-al lettem várandós,első babám, és először a 14.héten éreztem,hogy mocorog. A 20.hét környékén már látszott is a hasamon, mikor mozgott odabenn a kislányom :)
Egyik ismerősöm nagyon vékony alkat, ő a 21.héten érezte először megmozdulni a babáját...
Szóval szerintem ne aggódj, nincs semmi gond, nem vagytok semmivel sem elkésve ;)
24 hetes kismama
24/N
Boldog babavárást :)
Hát én meg 98 kiloval kezdtem, a nogyogyasz is beszolt hogy vastag a hasfalam es megis mar a betoltott 15. hettol folyamatosan erzem mozogni a picit.
Kerdezo, nem jelent bajt ha te még nem igazan erzed.
Minden kismama es minden terhesseg mas. Nem mindig ugy vannak a dolgok ahogy a nagy konyvben meg van irva :)
Nemsokara beindul nalad is ne aggodj
24 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!