Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ugye nem lesz baja a babánknak?

Ugye nem lesz baja a babánknak?

Figyelt kérdés

Nagyon szépen kérek mindenkit hogy csak a kérdésre válaszoljon! A párommal 3-szor történt meg eddigi terhessége során (15 hetes elmúlt most) hogy alkoholt ivott egy rossz társasággal (belevitték) és 2-szer drogozott.

Tehát ennyi alkalom volt összesen. Első alkalommal pezsgőztek ez történt kb. a 10. heten. A 12. heti ultrahangon kiderült hogy a baba egészséges, szépen fejlődik. Utána a 13. hétben már töményt ivott: kb. 2 dl-t és 1 üveg vörösbort. Ami szívott az egyetlen kis csík volt ami felpörgette kb. fél óráig. A harmadik alkalommal a 15. hétben szintén töményet ivott, kb. 2 és fél dl-t és szintén egy hasonlót szívott. Nem volt semmi baja neki, nem volt rosszul és nem is hányt.

Nem fog többé előfordulni, jobban fogok rá figyelni és foglalkozni vele, teljesen maga alatt van hogy lehetett ilyen gyenge hogy hagyta magát belevinni. Csak normális válaszokat kérek akik tényleg tudják a választ, hogy megnyugodjunk. Köszönöm!

2016. júl. 19. 09:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/104 A kérdező kommentje:
nem, nem hányt egyáltalán és nem volt rosszul se.
2016. júl. 19. 10:25
 22/104 anonim ***** válasza:
100%

"ő normális volt, én hanyagoltam el kissé"

Ha ő normális, akkor én nem akarok az lenni.

Harmadik terhességem, de sosem kellett a kezemet fogni, vigyázni rám, hogy ne drogozzak, alkoholizáljak.

2016. júl. 19. 10:26
 23/104 A kérdező kommentje:
az életünkben semmi nem történt, nem jártunk sehova, munkát nem talált. én akartam itt lakni a szüleim miatt, nekem mindig ők voltak az elsők és háttérbe szorítottam a feleségemet. mostanában kezdtem én is jobban odafigyelni rá mert látom hogy hiányzik neki a törődés, remélem, még nem lesz késő és egy boldog család lehetünk. :(
2016. júl. 19. 10:28
 24/104 anonim ***** válasza:
87%
Hany no van itt is a gyakorin, aki mindent odaadna egy babaert.Homerozik, vitamint szed, kivizsgalasokra jar...nincs olyan, amit meg ne tenne, es ilyen nonek lesz gyereke, mint a te kedves parod..en amugy eleg megerto szoktam lenni, de most nagyon merges lettem.Szegyelje magat a baratnod, hogy ezt megtette a gyereketekkel!!Ne hatagudj, de nem tudok normalis valaszt adni.Imadkozzatok, hogy annak a pici babanak ne legyen baja, bar ezt meg egy orvos sem tudna megjosolni.Egy ketgyermekes anyuka
2016. júl. 19. 10:31
 25/104 A kérdező kommentje:

ő is hőmérőzött eleinte, mindent csinált, görbét is vezetett, mindent megtett érte és akkor NORMÁLIS ÉLETET ÉLT!

De aztán semmi nem sikerült az életében és én se figyeltem rá és belekeveredett ebbe a társaságba és nehezen tud belőle kimászni, de sikerülni fog most már, tudom, csak nem tudott hirtelen még elszakadni.

2016. júl. 19. 10:33
 26/104 A kérdező kommentje:

Amikor normális élete volt akkor nem jött a baba.

Ezért mondom hogy szerintem azért jött a baba pont most mert ennek így kell lennie, azért jött most, hogy újra legyen élete, mert ez lehet neki az egyetlen segítség és nekem is, mert lássuk be hogy az se normális hogy az ember csak a munkának él meg a szüleinek. Családja és felesége meg nincs...

2016. júl. 19. 10:36
 27/104 anonim ***** válasza:
100%
Majd kiderül legkésőbb mikor iskolás lesz, ezt SENKI nem fogja tudni megmondani előre, főleg megnyugtató válaszokat nem fogsz kapni, mivel a helyzet több, mint aggasztó.
2016. júl. 19. 10:36
 28/104 anonim ***** válasza:
100%

Arra számíts, hogy a szülés, gyermekágy és kisbabás időszak még a stabil idegzetű nőket is képes kiborítani, aki pedig alapból labilis, az még rosszabbra számíthat.

Ha annyi alkoholtól nem lett rosszul a barátnőd, az leginkább annak a jele, hogy már masszív alkoholista. Lehet hogy akkor is fogyaszt, amikor nem is sejted... :(

Jó, hogy próbálod rendbe hozni a dolgokat, de tényleg az orvossal is beszéljetek, és ha kell, szerezzetek pszichológust, vagy egyéb lelki segítőt, mert Te érintett vagy ugyanúgy a dologban, mint ő, így bizonyos dolgokat Te nem tudsz megoldani.

2016. júl. 19. 10:53
 29/104 anonim ***** válasza:
100%

Most erre mit lehet írni?! Még csak 10 hete tudhatja, hogy babát vár, de már négyszer ivott alkoholt, és kétszer drogozott is. Nem mondhatom, hogy csak elvétve, vagy ritkán, mert nekem ez már éves mennyiségben is túlmenne a tűréshatáron.

Nem lehet a barátokra kenni mindent, gondolom felnőtt nőről van szó.

Nincs sem mentség, sem kifogás. És erre majd te is rá fogsz döbbenni, ha telnek a hónapok.

Normális nő, aki akar gyereket, az mindent megtesz azért, hogy egészséges legyen. A minden alatt azt értem, hogy tényleg bármit.

Pl. aki cukros lesz, lemond a kedvenceiről, háttérbe szorítja a kívánósságot.

Vagy aki amúgy aktív, pörgős, képes hónapokig feküdni, hogy ne legyen baj, ha az orvos egyszer ezt javasolja.

Ehhez képest a barátnőd elzüllik terhesen. Senki se kötelezte, hogy keveredjen rossz társaságba. Vagy hogy kell ezt elképzelni?! Felcsengettek a helyi srácok délután a kaputelefonon, hogy "Csókolom, a Katika lejöhet drogozni a játszóra?"

Ugyanmár!

És ezek után se legyél nyugodt, mert a következő ultrahangon sem találnak semmit. Főleg ha a doki azt se tudja, hogy keresnie kéne valamit!

A kedves anyuka megnyugszik, hogy áááá, hát nem lesz ettől a gyereknek seeeemi bajaaaaa... És amint kiteszed a lábad, már söpör is bulizni.

Azt se mondja nekem senki, hogy aki tisztán élt, tervezte a babát, az majd pont 12 hetes terhesen fog bekattanni, és hozzáverődik pár drogos csöveshez, és elkezd piálni. Nem ma jöttem le a falvédőről... Valószínűleg eddig is bőven voltak drog- és alkohol problémái, és ez után is lesznek.

2016. júl. 19. 10:55
 30/104 A kérdező kommentje:
régebben napi szinten beszélt ezekkel a barátaival, most ezt 2 heti egyszer teszi, mert itt arról van szó hogy ő akkor esik kísértésbe ha beszél velük. ha nem beszél neki nem hiányzik semmi, ő jól elvan. de azt belátom hogy néha ki kéne mozdulnunk mert nem élheti le egész életét a négy fal között, abba be lehet kattanni.
2016. júl. 19. 11:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!