1/22 anonim válasza:
Szia!Szerintem olyan 15-16 hetes!:)29 hetes kismama
3/22 anonim válasza:
Én kb. 16 hetesen néztem ki így :)
4/22 anonim válasza:
Nincs még nagy hasad, de már szépen kerekedik és eléggé fent is van. 21-22 hetesre tippelem.
5/22 anonim válasza:
én olyan 13-14 nek tippelem. Dehát ez mindenkinél változó:)Kinek hogy, és mikor nő:D
6/22 anonim válasza:
15-16hetes lehetsz én már 18 vagyok és nagyobb pocim van 20 hetesnek szerintem kicsi de aranyos szép baba várást
7/22 A kérdező kommentje:
Akkor még hozzáteszem hogy ikrek.?
2010. ápr. 14. 13:38
8/22 anonim válasza:
13.31-es vagyok. Ha ikrek, akkor valószínűleg tényleg nem vagy még 21-22 hetes. Akkor új tippnek 17-18 hetet mondanék.
Én egyébként 31 hetes vagyok, első babával. Igaz hogy eleve is volt hasam mert nem vagyok túl vékony, de rólam még a mai napig nem mondják azt, hogy babát várok :(
10/22 anonim válasza:
Nekem az ikrekkel 9 hetesen volt pont ugyan ekkora a pocim! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!