Lehet terhesség első jelei?
Hát anyukám úgy vette észre, hogy nem tudott cigizni, mert hányingere volt tőle.
De ha már két hete érzed, akkor két hete késik? Vagy? Mert ha pl. most kell megjönnie, akkor két hete még tuti nem ezt érezted, hiszen lehet, hogy még csak akkor fogant meg.
Mikor kellene megjönnie? Mikor volt meg utoljára? Szexeltél-e védekezés nélkül?????????
Hányingere bárkinek lehet sok mindentől.
Aki terhes, nem biztos, hogy rosszul van.
Szóval ez így elég csekély infó, ez nem olyan, mint a szappanoperákban, hogy amelyik nő elájul, az terhes...
Igen párommal szexeltem és nagyon szeretnénk Babát .
Mar el múlt de csak 2 napot volt meg es tok fura mert nem olyan volt mint szókot lenni es mielőtt meg jött csinaltam egy nappal teszt es volt halványan második csík . Es mar hallodtam olyan hogy volt olyan akinek meg volt terhesség alatt .
ha már volt halvány 2 csík, akkor ne cigizz és kávézz talán. Egyébként egy újratesztelés, illetve nőgyógyász többet fog tudni mondani akár vérvétel alapján is, mint mi.
Sok sikert!
Hogy gondolod, hogy a terhességed ELSŐ tünete ez a rosszullét??? Akkor a pozitív teszt mi volt???
Nem gondolod, hogy terhesen a cigit le kellene tenned???
Mi az, hogy 12 hetesen vizsgálnak? Ha azt sem tudod, hogy terhes vagy-e, illetve azt sem, hogy hány hetes, akkor honnan tudod, mikor kell menned???
Egy "terhesség megállapítás" biztos van ott kint is, amikor megmondják, mikor menj legközelebb és hogy igen, tényleg terhes vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!