Mindenkinek ilyen nehéz?! Bővebben lent!
Pénetek császároztak, ikerekkel, kaptam gerincbe is érzéstelenítőt és altattak is.
Sűrgősségi volt.
Minden császáros ilyen nehezen viselte, vagy csak én?
Fájnak a bordáim, nehezen mozgok, nehezen kapok levegőt. Erőtlen vagy. Csúnya a hasam ( lila ), dagad a lábam. Amolyan mosott kaki vagyok. Van, hogy alig érek ki a wc-re, mert hát...
Nektek ha volt ilyen mennyi idő alatt múlt el?
A bordaív alatti és a hát fajdálom a legrosszabb.
Szia!
Egy jó pár nap sajnos, hogy mindenem fájt és szőrnyű volt!
A borda alatt több, mint egy hét volt a fájdalom!
Két hét múlva már csak picit fog kellemetlen lenni és 3 hét múlva csak BOLDOG leszel a babáiddal!
Gratulálok és Jó egészséget Kívánok Neked és a Babáidnak!
Sajnos ez "normális" három nappal a műtét után...
Én 6 napot voltam kórházban, és végig nagyon rossz volt! De az is igaz, hogy minden nappal jobb és jobb. Tényleg mozogni kell amennyit csak bírsz!!!
Kitartás, ez az első néhány nap a borzasztó, utána a babáid annyi örömöt fognak neked adni, hogy szinte ezekre a napokra is mosolyogva fogsz visszagondolni
Szia.
Nagyon remelem, hogy hamarosan jobban leszel, es segitenek azok a tanacsok, amit a tobbiek adtak. En sajnos nem tudok segiteni ebben, mert en meg szules elott vagyok.
Meg szabad kerdezni, hogy miert volt surgossegi a csaszarod? Bocsi, hogy kivancsiskodom, ha nem akarsz, nem kell valaszolni. Csak en is ikreket varok, es azert kerdezem.
Elore is koszi, ha valaszolsz. Jobbulast es gyors felepulest kivanok Neked, hogy minel elobb maximalisan elvezhesd a baboidat. :)
Én is ugyanilyen nehezen viseltem, úgy éreztem, hogy örökre tönkrementem :(
Aztán kiderült, hogy ez csak pár napig tart! Nekem is a bordaív alatti fájdalom volt rossz nagyon.
Nekem az jött be, hogy nagyon sokat sétáltam, mozogtam, így sokkal hamarabb erőre kapsz!!!
Te vagy a 36 hetes kismama, akinek nem mozogtak a babái?
Bocs, de a kérdésedre nem tudok válaszolni.
Jó lenne, ha minél többen olvasnák, akik önként császárt szeretnének.
Én hagyományos úton szültem az ikreket, így nem tudom, más hogy viseli a császárt...
Szia!
Örülj neki, hogy "csak" császárod volt!
Én az ikreket kétfélén szültem, elsőt simán, majd miután második keresztbe fordult, másodikat császárral.
Tehát gátseb, plusz hosszában vágott császáros seb+ 2 baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!