Az első babám kisfiú, vele egyáltalán nem volt hányingerem, most a második terhességem teljesen más, még csak 7 hetes és iszonyatos hányingerem van egész nap. Lehetséges, hogy most lányunk lesz? és ezért más a terhesség?
Nem a gyerek neme határozza meg, hogy mennyire vagy rosszul.
Hideg kóla, gyömbér megoldás lehet.
Az, hogy van-e hányingered és mennyire, nem a gyerek nemétöl függ.
Nekem az elsö terhességet végighánytam, kislányunk lett, a másodiknál semmit nem hánytam, és szintén lány lett, a hramadiknál megint végig rosszul voltam, ö fiú lett.
A hányinger csökkentésére meg jót tesz, ha friss gyömbérgyökérböl rágcsálsz el egy-egy vékony szeletet. (Vigyázz, csípös íze van, ne lepödj meg töle.)
Nincs köze a baba neméhez, minden terhesség más.
Nekem orvos ajánlotta a hideg kólát hányingerre, szép lassan kivsiket kortyolni.
Az első terhességemet észre se vettem (fogamzásgátló, és attól mindig csak minimális megvonásos vérzésem volt) A terhestüneteim: kívánósság, fáradtság, később magzatmozgás és hatalmas poci :).
Emlékszem, nevettem is a hülye filmes hányós klisén.
A másodiknál irigyeltem a filmes klisé szereplőit, mert azok mindig szép kulturáltan a vécére értek. Én nem mindig.
Úgy a 20. hétig tartott nálam ez a folyamatos hányás, utána csak azoktól a dolgoktól, amik ízre/színre/állagra nem tetszettek. Ami úgy minden volt.
Ráadásul én voltam a leghisztisebb kismama.
Persze igyekeztem visszafogni.
Kislány mindkettő. Pedig az egyikkel harminc kilót híztam, a másikkal majdnem tízet fogytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!