32 hetesen 1350 grammos baba kicsinek számít?
Szia.Nekem 30hetesen volt 1260gr.Tudod ezek a súly adatok sem megbízhatók,csak saccolnak :)Egyik ismerősömnél 1000gr-mal"elmérték " :)Kislány lesz ? ? Mert nekem a dokim azt mondta a kislányok akár 500gr-mal is kisebbek lehetnek :)Minden jót
35hetes kismama
Szia!
Szerintem kicsinek.
Nekem 28 hetesen volt 1280g. 33 hetesen 1830g.
Bár nem tudják pontosan megmondani, csak a méretei alapján saccolják a sulyát. Akár 500 g eltérés is lehet.
Szerintem fölösleges idegeskedned.
Én azt mondtam a dokinak, hogy nem baj, ha pici lesz, csak egészséges legyen.
Boldog babavárást!
34 hetes kismami
Nekem a 30. héten 1600 grammot becsültek, a 32. héten pedig 2034 g-ot. Nem tudom, hízhat-e ennyit 2 hét alatt, így nem tudom mennyire lehet hinni ezeknek az adatoknak. Szerintem +/- 10% tévedés benne lehet.
Szerintem ha az orvosod nem mondott semmi rosszat, nem kell megijedni.Egyébként is teljesen eltérően fejlődnek a babócák... Az enyém azt mondta ezekre az adatokra, hogy normálisak és minden rendben.
Az a fura hogy minden mérete stimmel, még picit nagyobb is a pocija mint kéne, meg hosszabb a combija is, egyedül a feje picit kisebb az 7,6cm. Akkor lehet csak az uh gép nem jó.:)
A doki nem mondott semmit, minden rendben van velünk amúgy. Akkor nem aggódom, végülis majd kint megnő.:)
Nekem szinte ugyanezek:
BPD 76mm
HC 292mm
AC 288mm
FL 66mm
Akkor lehet hogy a BPD számít inkább. Vagy csak simán ahány uh gép, annyi féle becsült súlyt mondanak.:) Köszi szépen a válaszod aranyos vagy, így mostmár teljesen nyugodt vagyok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!