Gyomorsavra mit ajánlotok?
Több mint 40 évig szenvedtem a gyomorsavtól. Ha rágondoltam egy finom paradicsomlevesre, akkor a torkomig feljött hogy levegőt venni sem tudtam.Egy barátom kacagva nézett, és megkérdezte, hogy hallottam-e az almaecetről. Gyorsan elküldtenm Afrikába jeget aszalni, hiszen már az ecet szóra is kirázott a hideg. Azt mondta, hogy ha nem akarom, nem próbálom ki. Receptként a következő: egy evőkanál almaecet egy pohár vizben ebéd elött (a hőlgyek szerint ez még karcsúsít is, de ezt nem tudom bízonyítani, mert férfi vagyok). Ezt egy hétig csináltam, és ezt mondjuk évente egyszer megismétlem, ha nem, akkor a gyomrom jelez, hogy illene egy pohár almaecetes vizet meginni. Legtöbbszőr ásványvizzel szoktam, főleg nyáron, akkor kellemes üditőnek is.Aki elhiszi, az kipróbálja, ha nem, szenvedjen tovább, és költse a pénzét mindenféle vegyszerre. Ebben a receptben vigyázat mert nagyon drága a viz(vagy nem??? :) ), az almaecetet potom pénzért adják minden ABC-ben. Ha valakinek személyesen kell rábólintsak, hogy igaz amit leirtam, akkor annak elküldöm majd privátban a telefonszámomat is. Jó gyógyulást, és a megmaradt pénzt költse kirándulásokra a családjával.
Minden jót: Füzesy István
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!