6 hetesen csak üres petezsákot látott az orvos hasi uh-on.3 hét múlva kell újra mennem. Van még esély rá, hogy baba lesz benne?
:S nem igazán:S
ne nagyon reménykedj ilyenbe. Kitartást kívánok, és hogy hamar legyen babód. Ha tudok segíteni és "megbízol" (ismeretlenül jól hangzik:S) bennem írj nyugodtan. Én meddőséggel kellett szembe nézzek..
Simán lehet. Nekem is üres volt még 6 hetesen aztán mégis ikrekkel voltam terhes. 3 nap múlva egy másik doki vizsgált és mutatta az eredményt.
Szóval lehet hogy elég egy másik orvos véleménye.
Hol voltál, melyik kórházban?
Szerintem elsőnek valahol igaza van de ne legyen inkább,mégis jobb ha felkészülsz a rosszra is,mert lehet hogy tényleg üres,6 hetesen már látnia kellett volna "valamit" a dokinak.
Én elmennék mindenképp egy másik dokihoz is!!!
Az első babámmal 6 hetesen nekem is csak üres petezsák volt, 1 hét múlva már látszódott a baba és a szívhang is.
A másodikkal az orvosom még 6 hetesen is csak üres petezsákot látott a vacak gépén, de én elmentem egy fizetős ultrahangra, ahol a profi gépen már a szívhang is látszódott.
Ha ilyen kis kiváncsi és parás vagy mint én, akkor szerintem ne várj 3 hetet, hanem keress fel egy profi ultrahangost(pestit tudod ajánlani).
Nekem sem látott 6 hetesen mást, csak petezsákot.
Aztán 2 hét múlva már mindent amit kellett,ott már szívhang is volt.
Köszönöm a válaszokat!
Már van 2 gyerkőcöm és mindkettőnél látta a doki a babát 6 hetesen,emiatt aggódtam kissé.
Szerintem én se várom meg a 3 hetet,elmegyek jövő héten másik orvoshoz.
5+5 hetesen nekem is csak petezsák volt, 8 mm-es. Benne nem lehetett látni semmit. Nekem is 3 hét múlva kellett mennem vissza uh-ra, kiderült hogy ikrek! És már 17 hetesek leszünk. Simán lehet még két baba is! :-)
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!