Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességnél a DOUGLAS üregben...

Terhességnél a DOUGLAS üregben mikor mennyi idő múlva szívódik fel a folyadék?

Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia nem tudom, de gyorsan néztem neked a neten. Ezt találtam: A Douglas üreg, a hasüreg egy része, amely a hüvely felső szélével érintkezik. Itt meggyűlhet a hasüregben lévő folyadék, például vér is. Komolyabb mennyiségű Douglasban lévő folyadék nem normális lelet.

Legjobb, ha az orvossal beszélsz, és nem idegesíted magadat feleslegesen, főleg, ha babát szeretnél.

Sok sikert és megnyugvást kívánok.

2010. máj. 30. 21:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Orvosod mit mondott? -első vagyok
2010. máj. 30. 21:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Én 6 hetes terhes voltam mikor folyadékot találtak a Douglas üregben, be is fektettek a kórházba, 1 hét alatt szívódott fel, minden rendben volt ekkor hazaengedtek. Sajnos a 10 hetes UH vizsgálaton már nem volt a babámnak szívhangja, nem tudták megmondani mi lehetett a baj... nem tudom hogy volt-e összefüggés a folyadék és a vetélés közt. Ezt követő évben ismét terhes lettem, azóta már van egy 1 éves kisfiam.

Neked mit mondott az orvos?

2010. máj. 30. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!