Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan aki keson vette...

Van olyan aki keson vette eszre a terhesseget?

Figyelt kérdés
Szoval a helyzet az hogy napok ota ereztem mozgast a hasamban.. elmentem dokihoz aki kozolte a sokkolo hirt hogy 20 hetes a pocaklakom :O a mai napig nem ertem hogyan tortenhetett 3.baba az elozo kettonel hamar kiderult viszont nost megjott a menzeszem es terhessegi tunetem sincs. soha nem hittem hogy van ilyen. Nem vedekeztunk!! 1 eve probalkoztunk a kistesoval februarban sajnos elvesztettunj egy babat,8 hetesen :( es most total kivagyok borulva(a babanak orulunk persze!) de folyton azon jar az agyam egeszseges lesz e meg hogy a terhesseg elejen sok kotelezo vizsgalat kimaradt :( volt valaki ilyen helyzetben? probakok byugodt lenni mert a babamnak artok a stresszel de az sem segitett hogy a nogyogyasz csunyan lehordott hogy miert ilyen keson mentem mert o neki ne mondjam hogy nem vettem eszre :( (pedig tenyleg nem a hasam sem nagy mondjuk eleve nem vagyok vekony alkat.) ezekutan elore felek a vedonom is le fog cs.szni..(jovohetig szabin van) de az orvst komolyan bem ertem mibol gondolja hogy szant szandekkal nem mentem.orvoshoz? foleg hogy akartunk babat raadasul iden volt mar egy vetelesem. total kivagyok mar borulva :( volt valaki hasonlo helyzetben? jo lenne nehany batorito szo.
2015. okt. 22. 16:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Hűha ez kemény. Énis későn tudtam meg, 10 hetesen, mert addig megjött rendesen a vérzésem. De ugye én így pont nem maradtam le a genetikai uh-rol. Gratulálok :)
2015. okt. 22. 16:37
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát ne legyél, van ilyen. Amikor szültem, a szobatársam is így volt, pontosan nem emlékszem már, de huszonvalahányadik héten jött rá, hogy terhes. Erősen túlsúlyos volt, rendszertelen mensivel, lett egy szép, egészséges babája. :)

Keress egy másik orvost, ha ez ilyen bunkó, és örüljetek a picinek. Kezdhetitek keresni a babaneveket. :)))

2015. okt. 22. 16:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Koszonom nektek a gyors es megnyugtato valaszt :) mindenkepp masik dokit keresek mert nem szeretnem emiatt a doki miatt vegig stresszelni a terhesseget raadasul ugy beszelt velem mint a kutyaval total megalazo volt. :(
2015. okt. 22. 16:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Elöszőr is: Van ez így! Van akit vesegörccsel visznek a szülőszobára. Na és akkor?

Másodszor: Azonnal keres másik orvost! Én végigszenvedtem a nődokival a terhességem! Az utolsó hónapban borult nálam a bili és összevesztem vele. Utolag kiderült az volt a szerencsém (meg a babáé is)!

Harmadszor: A védönő nem fog mondani semmit, ha a szülés elött mész hozzá akkor sem szólhat. Jó, törvény, meg minden, de nem dolga megitélni téged! Szerintem pont ő lesz kedves veled. Amúgy is jó ideig ő felügyel rátok, és nem érdeke az, hogy magára haragítson. Mert ha rossz szájízzel jársz hozzá akkor neki se jó.

2015. okt. 22. 16:46
 5/8 A kérdező kommentje:
egyebkent olyanrol en is hallottam hogy aki gyogyszer mellett lesz terhes annak megjohet minden honapban de mi mar 1 eve nem vedekezunk ezert is nem ertem.. de a lenyeg hogy egeszseges legyen a babank o egy csoda <3 az azert nyugtat hogy nem dohanyzom nem iszok soha alkoholt igy legalabb attol nem kell felnem hogy ilyesmivel arthattam neki csak meg mindig idegesit hogy lemaradtak a vizsgalatok az elejen :( mindenesetre koszonom nektek a megnyugtatast :)
2015. okt. 22. 16:58
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is 20 hetesen tudtam meg.Onnan kezdtem mindent.Senki nem piszkált.Szerencsére a baba is jól volt.Te tényleg válts dokit.És sok boldogságot,egészséget nektek!
2015. okt. 22. 17:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Na mit szólt a védőnő? :)
2015. nov. 4. 12:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Semmit nagyon kedves volt :) Halisten ugy tunik a babaval is minden rendben tegnapelott voltam UH-n ahol alaposabban megneztek mivel ugye az elejen kimaradt a genetikai UH.. es ugyfest picifiam lesz :)
2015. nov. 5. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!