Hogyan zajlik konkrètan az abortusz?
ne haragudj már második válaszoló,de te normális vagy?
szerinted ő ilyen szinten volt kíváncsi rá?
vagy én,akinek sajnos át kellett egy ilyenen esnie,mert beteg volt a magzat,az szerinted ha még csak véletlenül is rá klikkel,mit érez? inkább könyvet olvasnál,ahelyett,hogy ide pakolsz ilyen oldalneveket!
Te tényleg nem vagy normális, de az oldal készítői sem.
Ez szörnyű, én még csak terhes szeretnék lenni, de szinte befészkeli magát az ember agyába egy ilyen képsor.
Második válaszoló! Te nem vagy normális! Elmebeteg, állat... Egyet értek a harmadik válaszolóval, mivan ha valaki kényszerből esett át ilyenen? Beteg magzat, stb... Szerinted a harmadik válaszoló mit érzett mikor megnézte ezeket a képsorokat? És a kérdező se erre volt kíváncsi szerintem. Nem kéne őt befolyásolni semmilyen szinten. Szíve joga eldönteni, hogy mit akar. Arra nem gondolsz, hogy lehet, hogy most éppen nem engedheti meg magának hogy megtartsa a babáját? Meg szerinted én aki 2 hét múlva fogok szülni, hogy éreztem magam mikor megnéztem??? Teljesen berögzül az ilyen az ember agyába. Szóval összefoglalva egy abberált barom beteg állat vagy!!!!
A többiektől elnézést a kitörésemért!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!