Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan zajlik konkrètan...

Hogyan zajlik konkrètan az abortusz?

Figyelt kérdés
2008. szept. 10. 18:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
23%
Naponta teszik fel ezt a kérdést, van hogy nem is egyszer. Vegyél már egy kis fáradtságot légyszives és olvass utána.
2008. szept. 10. 19:11
 2/19 anonim ***** válasza:
82%
ezt olvasd el: [link]
2008. szept. 10. 19:49
 3/19 anonim ***** válasza:
30%

Így:

[link]

2008. szept. 10. 22:13
 4/19 anonim ***** válasza:
43%

ne haragudj már második válaszoló,de te normális vagy?

szerinted ő ilyen szinten volt kíváncsi rá?

vagy én,akinek sajnos át kellett egy ilyenen esnie,mert beteg volt a magzat,az szerinted ha még csak véletlenül is rá klikkel,mit érez? inkább könyvet olvasnál,ahelyett,hogy ide pakolsz ilyen oldalneveket!

2008. szept. 11. 06:41
 5/19 anonim ***** válasza:
66%

Te tényleg nem vagy normális, de az oldal készítői sem.

Ez szörnyű, én még csak terhes szeretnék lenni, de szinte befészkeli magát az ember agyába egy ilyen képsor.

2008. szept. 11. 08:01
 6/19 anonim ***** válasza:
53%
De így látja, hogy mit művel a babájával!
2008. szept. 11. 09:03
 7/19 anonim ***** válasza:
66%

Második válaszoló! Te nem vagy normális! Elmebeteg, állat... Egyet értek a harmadik válaszolóval, mivan ha valaki kényszerből esett át ilyenen? Beteg magzat, stb... Szerinted a harmadik válaszoló mit érzett mikor megnézte ezeket a képsorokat? És a kérdező se erre volt kíváncsi szerintem. Nem kéne őt befolyásolni semmilyen szinten. Szíve joga eldönteni, hogy mit akar. Arra nem gondolsz, hogy lehet, hogy most éppen nem engedheti meg magának hogy megtartsa a babáját? Meg szerinted én aki 2 hét múlva fogok szülni, hogy éreztem magam mikor megnéztem??? Teljesen berögzül az ilyen az ember agyába. Szóval összefoglalva egy abberált barom beteg állat vagy!!!!

A többiektől elnézést a kitörésemért!!!

2008. szept. 11. 09:29
 8/19 anonim ***** válasza:
45%
Nem normális az ilyen. Ilyenkor hol vannak a moderátorok? Miért nem tudják törölni?????????????
2008. szept. 11. 12:11
 9/19 anonim ***** válasza:
51%
Most nem azert, de aki nem akarja latni, az minek nyitja meg az oldalt? A kerdezo meg erre volt kivancsi.... Mindenki maga donti el mit nyit meg es mit nem...
2008. szept. 11. 14:22
 10/19 anonim ***** válasza:
64%
Az utolso valaszolo vagyok: megnyitottam, en sem birom vegignezni. De pont ez a lenyege ennek a filnek. Hogy aki ezen gondolodik, es van mas lehetosege, az ne tegye ezt a magzattal.
2008. szept. 11. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!