Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet baja a pocaklakómnak a...

Lehet baja a pocaklakómnak a sok és nehéz emelgetésektől?

Figyelt kérdés

35.hetes vagyok és már van egy gyerekem aki mostanába nagyon sokat cipelteti magát,ő most 2 éves és 15kg. Van,hogy a 4.re kell felvinnem és ha nem teszem üvölt és addig mìg bìr...már-már összefele hányja magát.

Nem akarok felelőtlen lenni és veszélyeztetni a pici egészségét.

2015. okt. 9. 20:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Kezdj el utánaolvasni a hiszti korszaknak, és a következetes nevelésnek. Mert csak rosszabb lesz. És ha meglesz a pici, nehezebb lesz neked.

A babának nem lesz baja, hisz folyamatos edzésben vagy. Gondolom egész terhesség alatt emelgetted.

2015. okt. 9. 20:29
 2/15 anonim ***** válasza:
57%
Van a ki az utolsó honapig konditerembe jár nem szokványos de láttam már ilyen anyát
2015. okt. 9. 20:31
 3/15 anonim ***** válasza:
83%

Mondjuk kezelni a dackorszakot??? Mi lesz ha megszületik a pici? Akkor is a " nagyobb" fog dirigàlni? És majd a baba sétàl fel gyalog? Nem értem komolyan.

Amúgy baja nem lesz,legfeljebb beindul a szülés az erőlködéstől.Attól màr lehet baj. Persze az hogy néha megemeled nem gond,de a negyedikre felcipelni??? Az sok szerintem.

2015. okt. 9. 20:33
 4/15 anonim ***** válasza:
68%
Ha lehet próbálj nem cipekedni,vigyázz magatokra,sajnos nekem ebből bajom is lett.Utolsó:miért kell bunkónak lenni?Nem hiszem,hogy van olyan gyerek,aki legalább egyszer ne hisztizett volna,meg ott van a dackorszak-annak ellenére,hogy megnevelték!
2015. okt. 9. 20:55
 5/15 anonim ***** válasza:
37%
Utolsó, nem voltam bunkó. Árthat a babának, ez van. És igenis kell gyereket nevelni, ha tetszik ha nem.
2015. okt. 9. 21:00
 6/15 anonim ***** válasza:
71%
34 hetes vagyok, a nagyobb 2 évesem 14.3kg (néhány napja mértük le :))). Én nem megyek már vele sétálni, csak babakocsival, mert nem vitatkozom vele, hogy mikor-hova megyünk. Megyünk célirányosan és kész. Itthon dacol néha, persze, de azt jól tudom kezelni. Viszont a kezét fogva nem merek elindulni vele sétálni, mert nagyon befeszíti magát, ha épp rájön a roham, és én már nem merem megtartani a súlyát. Apukájával megy sétálni délutánonként, amikor ő hazaér. Én már nem vállalom. Nem akarom megemelni magam, ne adja Isten, előbb folyjon el a víz, vagy bármi ilyesmi. Ezt a néhány hetet túléli, ha nem délelőtt megy játszótérre, hanem délután.
2015. okt. 9. 21:16
 7/15 anonim ***** válasza:
57%
Nekem "csak" visszeres gondjaim lettek sajnos, a babáknak nem ártott a megeröltető cipekedés lépcső mászás.
2015. okt. 9. 21:27
 8/15 anonim ***** válasza:
57%
Engem is hordozott az anyukám, mikor terhes volt. Igaz én 1,5 éves voltam és a pocakján ültem. Semmi baja nem lett az öcsémnek, mondhatni ő sikerült jobban. :D
2015. okt. 9. 21:29
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi hozzászólásokat.

Kedves 4.-es!!!

Te biztosan tökéletes minta anyuka vagy...ez dìcséretes,örülhetsz magadnak.

A kislányom most kezdte a bölcsit és nagyon anyás lett,az is volt de most sokkal jobban ragaszkodik. Valószìnű a kistesó érkezését is érzi és kissé hisztisebb is mostanába. De mind ez nem azt jelenti,hogy SZAR ANYA VAGYOK és nem kellene másik gyereket vállalnom.

2015. okt. 9. 22:13
 10/15 anonim ***** válasza:
43%
Mi lenne ha nem forgatnád ki a szavaim? Helyette nevelj gyereket.
2015. okt. 9. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!