Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Harmasikreim lesznek, nevvalas...

Harmasikreim lesznek, nevvalasztasban kellene segitseg. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Ketto kislany,egy kisfiu lakik a pocakbanEn Moni,a ferjem Marton,szeretnenk a babaknak is M betus neveket.Kisfiubol eddig a Mark,Marcell,Milan es Miron a befuto.Kislanybol a kivalasztottak Mira,Mia,Maja es Milla.A lanykaknak nem szeretnenk ilyen hasonlo neveket adni mint pl Mia-Mira,igy tanacstalanok vagyunk.Egyebjent inkabb a hagyomanyosabb neveket szeretjuk(pl a Maja az eleg kulfoldi)de M betusbol nincs ilyen://mit gondoltok?

2015. aug. 18. 21:23
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Milán-Martin-Molli én így adnám :)

Amiket te írtál fiúnevek is tetszenek :) Ha a férjed Márton, őt Marcizzák? Csak azért kérdezem, hogy a Marcellel együtt két Marcid lenne? :)

A lánynevekből a Milla tetszik legjobban :)

2015. aug. 18. 22:28
 12/28 anonim ***** válasza:
De jó. Az én kedvencem neveim is a Mia és a Milla. Jó választás. :)
2015. aug. 18. 22:33
 13/28 anonim ***** válasza:
Maja, Míra, Milán
2015. aug. 18. 22:52
 14/28 A kérdező kommentje:

kosziii:*

ma 22:27-mas neveket is szivesen varok;),a Mila tetszik es a Marcel is(egy l-el)

ma 22:28-a ferjem kiskora ota Toni,mindenki igy hivja;)igy jott a nev a kisfiunknak:)csak egy Marcikam lenne

2015. aug. 18. 22:54
 15/28 anonim ***** válasza:

Maja, Milla, Marcell

Maja, Milla, Márk

Melinda, Marina, Marcell

2015. aug. 18. 23:34
 16/28 anonim ***** válasza:

Melinda ( tudom ezt nem soroltad fel, de szerintem a hagyományos nevek közül ez nagyon szép és M betűs)

Mira

Márk

2015. aug. 18. 23:35
 17/28 anonim ***** válasza:
Mária?
2015. aug. 18. 23:47
 18/28 anonim ***** válasza:
67%
Milla és Miron? Most komolyan? A Milla egy szleng a millióra a Miron meg.. semmi fiús nincs ebben a névben, és hogy becézik Miri? Senkit nem akarok megbántani a véleményemnel, de gondoljunk már bele, hogy ezekből a babákból felnőtt emberek lesznek egyszer.
2015. aug. 19. 01:18
 19/28 anonim ***** válasza:
Én M-es lánynévnek tuti a Milénát választanám. Lehet becézni akár Milá-nak és vagy Lénának :)
2015. aug. 19. 06:52
 20/28 anonim ***** válasza:
Máté/Márk, Mia, Márti
2015. aug. 19. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!