Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyíregyi kismamák! Dr. Leskó...

Nyíregyi kismamák! Dr. Leskó Tiborhoz jár vki? Mik a vélemények?

Figyelt kérdés
Odafigyel,alapos,kedves a terhesgondozás alatt?Anyagiak szempontjából mik az elvárásai?Bármikor rendelkezésre áll ha jön a baba,mert hallottam sok nőgyógyásszal kapcsolatban,hogy le sem fütyülte a kismamáját,vagy vmilyen gagyi kifogást talált ki.
2010. márc. 1. 16:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%

No, ezt a kérdést pont ma nem kellett volna elolvasnom! :-(

A doki miatt nekem pont ma volt egy olyan két órás sírógörcsöm, mivel az ambulancián nem volt hajlandó megvizsgálni, mondván én más betege vagyok és az a másik orvos milyen jogon bírálta őt felül. a lényeg hogy ő felírt egy gyógyszert az abulancián akkor éppen nem volt bent az én orvosom,de a gyógyszertől rosszul lettem. másnap egy másik orvos mást mondott, harmadnap megint másik megint mást, akkor kerestem fel egy dokit,aki leállította a gyógyszert. erre bedühödve Leskó közölte hogy hívjam azt a másik orvost, vizsgáljon meg ő.....és felállt és közölte hogy szóljanak másik orvosnak, és elment!

de azt írják aki felfogadja őt azzal aranyos nagyon. Nekem sajna nem vált be pedig a múlt héten még én is kedvesnek tartottam őt! :-( ezekután nagyon remélem hogy sosem leszek rászorulva! pedig körzeti rendelésen volt ma, tehát nem lett volna joga megtagadni a vizsgálatomat!

sajnálom hogy nem segíthettem, attól még biztosan jó szakember, csak nekem nem volt szerencsém vele, gondolom azt hihette hogy pár hetes kismamaként talán felfogadom őt! mellesleg ha betartom amit ő felírt, már lehet azóta el is patkoltunk volna, de legalábbis a babám elment volna :-(

2010. márc. 1. 18:20
 2/13 A kérdező kommentje:
MI volt a baj?Mit írt föl neked?Allergiás lettél?
2010. márc. 1. 22:26
 3/13 anonim ***** válasza:
80%
Szia! Én hozzá járok, sógornőm nála szült! Nagyon szeretem, igaz a magánrendelésére járok! 8000 Ft kér a terhesgondozásért, minden hónapban kell menni! A szülésért azt mondta annyit adjunk amennyit gondolunk! Sajnálom, ami az előző válaszolóval történt, velem még mindig nagyon kedves volt! Rossz vélemény mindenkiről van, de neked kell eldöntened, hogy meg tudsz-e bízni benne! Az én bizalmamat elnyerte, ha nem így lenne, nem járnék hozzá! Írj, ha van kérdésed!
2010. márc. 1. 22:42
 4/13 anonim válasza:
68%

Mi az, hogy meg tagadta a vizsgálatot? Nincs jogában! Azt hiszem, ha én lettem volna a helyedben én azonnal panasszal éltem volna, a beteg jogi képviselőnél.Vagy magasabb fórumon.esetleg a kórház igazgatójánál. Szerintem még nem késő! Hol az orvosi eskü? Ingyen,ambulláns vizsgálatkor nem kedves a betegekkel? Csak 8000.-ért, a magén rendelőben? Had ne minősitsem.

Ha már itt tartunk. valahogy nem fér a fejembe, hogy a maszek rendelésre járó kismamák az orvosuknál szülnek ( jobbbik esetben), kórházi környezetben, kórházi asszisztenciáva, kórházi müszerekkel, esetleg császárral. akkor milyen jogon szabja meg az orvos a terhesség végén, hogy mennyit kér a szülésért!elég bőrt nyúz le a kismamákről terhességük idején. 8000/hó, vagy uram bocsá még több. Az rendben, mert a maszek rendelőjébe megy. A szülésért akkor kérjen pénzt, ha a saját kis berendezett maszek kórházában bonyolítja le a szülést, ami természetesen nem adott! ad róla szlát?Mármint a szülésért kért összegért!

Nektek mi a véleményetek róla?

2010. márc. 2. 03:22
 5/13 A kérdező kommentje:
Tényleg durva egy kicsit ez a meg nem vizsgálós dolog,de én ha rosszul lettem volna a felírt gyógyszertől biztos ahhoz fordulok,aki felírta.Nem tudom,mitévő legyek,most egy kicsit elbizonytalanodtam,eddig nekem még nagyon szimpatikusnak tűnt.Valahogy olyan érzésem volt vele kapcsolatban,hogy rá tudnám bízni a saját-és a babám életét.
2010. márc. 2. 09:21
 6/13 anonim ***** válasza:
48%

szia, én az első vagyok. ha rajtam kívül csak jót hallasz, ne bizonytalanodj el!

szóval dopegytet írt fel a doki, mert akkor egyszer magas vérnyomást mértek. kapásból 3x1 szemet. sosem volt magas a vérnyomásom, sőt, mindig aludtam el. másnap kellett volna befeküdnöm megfigyelésre. másnap az ambulancián más orvos volt mikor jelentkeztem felvételre, de ő hazaküldött, hogy ne feküdjek még be. hazamentem és a reggeli gyógyszertől tíztől aludtam este hatig és még utána is kába voltam. következő nap hívtam az ambulanciát, mondtam mi volt, ők 2xfélrevették le a gyógyszeremet és azt mondták 120as vérnyomásnál is vegyem be. délután mentem más okból a sima körzeti orvoshoz, aki viszont azt mondta be ne vegyem mert elájulok. tudni kell hogy én dolgozom, és nem szeretném ha a főnököm megunná a folytonos orvoshoz rohangálást.negyednap így kerestem fel a dokit akit választani szeretnék és ő mondta ne szedjem a gyógyszert, hanem majd kapok egy 24 órás figyelőt és majd azután meglátjuk mi legyen. ugyanis egész nap 110-115 körül van a vérnyomásom, csak este fáradtság miatt megy fel. most ha én elkezdem szedni 3x1 gyógyszerként 110-es vérnyomásra, elképzelhető mi lett volna!

tegnap kellett volna ismét befeküdnöm, és emlékezett rám L.doki is. mikor elmondtam mi történt, kivel mit beszéltem, akkor közölte hogyha az a x.y. orvos olyan okos hogy felülbírálja az ő döntését akkor jöjjön és kezeljen ő...azzal felállt és mondta hívjanak a vizsgálathoz egy másik dokit!

mindenki azt mondta jelentsem fel, de sajna ki vagyunk szolgáltatva. mi van ha ne adj ég bármi történik és ő ügyel, azért valamely szinten ezek a nőgyógyászok Istennek képzelik magukat, tisztelet a kivételnek. most ott tartunk ha a tegnapra gondolok, vagy ha (mert ma voltam vérvételen) meglátom L. "doktorúrat", felszökik a vérnyomásom. Sajna még csak 10 hetes vagyok, de már tudom hogy a saját orvoson kívül, senkiben sem bízhatok!!! de lehet hogy csak rossz napja volt, mindenesetre nem sokba tellt hogy a férjem be nem vágott neki egyet! egy 34 éves, asztmás, veszélyeztetett kismamára ráhozni a sírógörcsöt nem éppen szép dolog! :-(

éppen ezért, én többé nem szeretném ha ő kezelne!

de kedves kérdező, attól még lehet jó orvos, sokan dícsérik, csak eszerint nem szereti ha más orvosának a betege ambuláns rendelésen hozzá kerül! legközelebb megkérdem a körzeti fogorvosomat hogy kezel e úgy is hogy 5 éve maszek orvoshoz jártam....a másik, mint megtudtam, nem lett volna szabad így mindenféle vizsgálat nélkül ekkora dózist egyből felírni.

ja, tegnap óta fáj a hasam, enyhe görcsök vannak, olyan majdnem megjön érzés, miközben ilyen nem volt már két hete...gondolom az ideg.....

szép napot, megyek, lepihenek, hátha elmúlik..és próbálok megnyugodni, de sajna holnap is mennem kell, adnak 24 órás vérnyomásmérőt.

2010. márc. 2. 11:18
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem jó tapasztalatom van vele kapcsolatban. Egyszer szombaton de hívtam fel, mert görcsöltem, azt mondta menjek el és megnézett. Szülés előtti napokban vasárnap jött be a kórházba, hogy megnézzen, pedig nem dolgozott.

Toxémia gyanú maitt többször is elküldött vérvételre, hogy idejében kiderüljön, ha baj van. ( tudom, van aki túlzásnak tartja, de én a babám érdekében teljesen természetesnek tartottam). Nem kérdeztem meg, hogy mennyit kér, adtam amennyit gondoltam, (közel sem 100 ezret, mint néhány szobatársam adott az orvosának).Amikor legközelebb találkoztunk, ugyanolyan normális volt, mint azelőtt.

Szép babavárást Neked!

2010. márc. 2. 14:51
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást,velem is nagyon rendes volt.Nekünk sem jutnak 100ezrek,nem is tudom,miért adnak ennyi pénzt a kismamák.Én konkrétan olyan 50-60ezret gondoltam,remélem nem kevesli majd,mert itt olyanokat olvasok,hogy 100-150ezer,pláne ha ne adj Isten császár...Igazán sajnálom a vérnyomásos kismamát,én sem szerettem volna a helyében lenni.Nem tudom,mi történhetett a dokival,mikor olyan mosolygós fickó.
2010. márc. 2. 15:23
 9/13 anonim ***** válasza:
48%

még mindig az első válaszoló vagyok :-)

látod, ezért írtam hogy ha több helyről is jó a vélemény akkor ne bizonytalanodj el. a saját betegeihez meg pláne hogy kedves. azt hiszem tegnap egy feljelentés kapcsán, tuti lett volna a nyerő helyzetem. Sajnos ez van, velem így viselkedett, múlt héten még én is kedvesnek tartottam. Ami leginkább bosszant hogy még mindig fáj a hasam,mint menszinél, de legalább holnap reggel beszélek a dokimmal. egyébként az orvosom bocsánatot kért (!!) a kollegája viselkedése miatt....

Bárhogy is volt, akkor is jogos volt, hogy 110-es vérnyomásra nem szedtem vérnyomáscsökkentőt!

szép napot, és biztosan kedves lesz veled, ne aggódj!

2010. márc. 2. 15:34
 10/13 anonim ***** válasza:
Szia! Második vagyok. Ha menet közben nem tetszik, még akkor is válthatsz! Én is ott körül fogok adni neki, pedig nekem császár lesz! Nem kell annyira elkényeztetni a dokikat, ebben a gazdasági helyzetben nem könnyű előteremteni ezt a rengeteg pénzt! Üdv
2010. márc. 2. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!