Mitol ilyen szogletes a hasam? (keppel)
Masnak olyan gombolyu oldaltrol is. Az enyem meg olyan, mintha hasbavagott volna egy lengoajto...
(Ezen a kepen le is rajzoltam. Hat nem valami muveszi alkotas...)
29 hkm
A rajz hibátlan, megfeküdtem rajta! 😃😃😃
Lehet 2-3 hét és kigömbölyödik!:)
Igen, valoban, engem is meglepett, hogy ilyen tehetseges vagyok. Az a lagy vonalvezetes... a szinek... a feny-arnyek jateka...
Remelem, hogy kigombolyodik. Masnak mar 14-15 hetesen is olyan szep kerek.
😂😂😂😂 Ez komoly! A legdurvább, hogy én 29 évesen még így sem tudok rajzolni 😂😂😂
Lehet úgy fekszik a babád. Majd kigömbölyödik! Boldog babavárást!
Hiaba... a tehetseget Isten adja. Ha sok even at te is kitartoan gyakorolsz, talan neked is sikerul elerned ezt a szintet.
Lehet, hogy a babam is szogletes??? :D
:'DDDDDD
A has alakja és mérete számos dologtól függhet. Gyakran az első gyermeknél még feszesek és erősek a hasfal izmai, ami formás és csinos pocakot eredményez. A második vagy harmadik gyermek születésénél viszont már a tartóizmok gyengülése miatt terebélyesebb és formátlanabb pocakra kell számítanunk.
(forrás: [link]
Lehet, hogy egy igazi kocka lesz 😀 Bocsi, ezt nem tudtam kihagyni 😀
A mai rettenetesen sz.r napomon végre nevettem egy igazán jót! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
Jó egészséget nektek!
Koszonom szepen a valaszt.
Nekem ez a masfeledik terhessegem. Az elso 25 hetesen megszakadt, de azzal a babaval is nyomi volt a hasam eleje.
A linken nem jott be az oldal.
Akkor jo! :)
Legyeg, hogy a baba formas legyen.
Durva is lenne forditva: szep kerek has, es Spongya Bob alaku baba...
Nekem is pont ilyen, most vagyok a 28. héten. Első terhesség, terhesség előtt teljesen lapos volt, az orvos szerint erős a hasfalam, hasizmom... hogy ezért-e vagy másért ilyen alakú, azt nem tudom.
Egyébként kislány lakik odabent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!