Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9. héten még tart a barnázás?

9. héten még tart a barnázás?

Figyelt kérdés
Az 5 héttől néha van barnázásom azóta már kétszer is voltam vizsgálaton és minden rendben volt. Szedek duphastont és magneb6-ot akkor elvileg minden rendben. Nekem a doki azt mondta ne ijedjek meg ettől mert tavaly már volt két missed abom és lehet hogy a méhem érzékenyebb a hirtelen nagy növekedéstől. Azért írna nekem megnyugtatás képpen olyan aki így volt terhessége elején és minden rendben is maradt a kilen hónap alatt. Köszi
2010. febr. 22. 11:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én többször is barnáztam a 12. hétig, aztán legközelebb már csak a 38. héten, de az a nyákdugó volt! :-) Minden rendben volt végig, a baba már 5 hetes azóta! :-))
2010. febr. 22. 11:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia én is barnáztam de nincs semmi baj legalább is remélem szedem a duphastont és rutascorbint és eddig minden ok nekem is azt mondta a doki hogy lehetnek erősebb barnázások de az a gyógyszertől is lehet írja a használatiban is olvasd el jobban megnyugszol 11 hetes kismama
2010. febr. 22. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is barnáztam pár hétig. 15. hétig kellett szednem Utrogestant, napi 2db Béres mg+B6-ot, 1000mg C vitamint. 12. hétig ittam palástfű teát is vetélés ellen. Tegnap volt 3 hetes a babucim. :)) Pihenj sokat, főleg vízszintesen! Vigyázz magadra, nem lesz semmi baj!
2010. febr. 22. 11:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is barnáztam 6 hetesem, meg utána 8-9.héten végig. Most van egy 4 hónapos kislányom.
2010. febr. 24. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!