Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor látszik a terhesség...

Mikor látszik a terhesség először?

Figyelt kérdés
11. hetes vagyok és kb 3 napja kikerekedtem. Nem ettem puffasztó ételeket, bár a puffadásra gyanakodtam először. Az lehet, hogy egyik napról a másikra kigömböjödtem? Már mások is látják, és nem mellesleg nekem is nagyon tetszik a kerek pocim. Nálatok mikor jelentkezett? Sokan azt mondják, hogy csak a 16-20.hét környékén látszik.
2008. aug. 27. 08:23
 1/9 anonim ***** válasza:
49%

Lehet hogy kigömbölyédtél, de az csak a puffadás. Én híztam az első 12 hétbe és nagyobb lett a hasam, de nekem eszembe nem jutott hogy a bébi miatt. Utána meg fogytam akkor nem volt semmi hasam. Szóval szerintem kizárt hogy a baba miatt lenne.

Én 16 hetesen is inkább úgy néztem ki mint egy jóllakott ovis kb.:) és csak a 20. hét körül látszódott hogy ez tényleg baba.

2008. aug. 27. 08:46
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
Ilyenkor már azért rendesen növöget a méhed, és ha vékony testalkatú vagy, akkor már látszódhat, és persze valószínűleg fel vagy fújódva, nem a puffasztó ételek miatt, hanem mert nem olyan az emésztésed, mint nem terhesen.
2008. aug. 27. 08:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia! Ez alkatonként változó, én 21. hétben vagyok, és úgy nézek ki, mint egy jóllakott óvodás:))
2008. aug. 27. 08:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én vékony voltam nagyon, mégsem látszott csak a 20-ik héttől, addig én is úgy néztem csak ki, mint aki bevacsizott rendesen.
2008. aug. 27. 08:52
 5/9 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok vastag. A derekam még mindig szépen látszik, viszont a szeméremcsontom fölött az alhasamban mintha egy fél labda lenne, kemény és szabályos. Kicsit még korainak gondolom én is, de persze ez alkatfüggő. Ezért kérdeztem , hogy ki mit tapasztalt magán.
2008. aug. 27. 09:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 16 hetesen már látszott a ( babás)pocim,előtte viszont csak én is fel voltam fújódva,függetlenül attól,hogy mit ettem. Viszont én úgy állapítottam meg,hogy "mitől" ekkora a pocak,hogy reggel ébredés után álltam a tükör elé és néztem meg a hasam. Akkor ugye már megemésztődött az előző napi étel és a szelek is távoznak reggelre. Szerintem a reggeli has a "babás" has:))

2008. aug. 27. 09:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az utolsó válaszolóval.Nekem már látszik és reggel is alul a poci.14 hetes vagyok.Sztem ez alkatfüggő.Igaz nekem már a 3. baba de mindegyiknél korán látszott.
2008. aug. 27. 09:26
 8/9 anonim ***** válasza:
50%

Egyáltalán nem alkatfügő, én egyáltaán nem vagyok vékony (158/65), és a 10. héten nekem is látszott.

Előtte is felfuvódtam már, de az reggelre mindig megszűnt, és a 10. héten arra ébredtem, hogy reggel is kerek a pocim. Innen kezdve nőtt szépen tovább:-)

A védőnőnél meg találkoztam egy 180 centis 50kgos csajjal, 24 hetes volt, és deszka hasa. El sem hittem, hogy terhes... Ennyit az alkatról..

2008. aug. 27. 11:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem elég korán látszott, és nagy is a hasam, a 14. héten már kezdett egy kis pukli lenni.

2008. aug. 28. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!