Mikor látszik a terhesség először?
Lehet hogy kigömbölyédtél, de az csak a puffadás. Én híztam az első 12 hétbe és nagyobb lett a hasam, de nekem eszembe nem jutott hogy a bébi miatt. Utána meg fogytam akkor nem volt semmi hasam. Szóval szerintem kizárt hogy a baba miatt lenne.
Én 16 hetesen is inkább úgy néztem ki mint egy jóllakott ovis kb.:) és csak a 20. hét körül látszódott hogy ez tényleg baba.
Szia!
Nekem 16 hetesen már látszott a ( babás)pocim,előtte viszont csak én is fel voltam fújódva,függetlenül attól,hogy mit ettem. Viszont én úgy állapítottam meg,hogy "mitől" ekkora a pocak,hogy reggel ébredés után álltam a tükör elé és néztem meg a hasam. Akkor ugye már megemésztődött az előző napi étel és a szelek is távoznak reggelre. Szerintem a reggeli has a "babás" has:))
Egyáltalán nem alkatfügő, én egyáltaán nem vagyok vékony (158/65), és a 10. héten nekem is látszott.
Előtte is felfuvódtam már, de az reggelre mindig megszűnt, és a 10. héten arra ébredtem, hogy reggel is kerek a pocim. Innen kezdve nőtt szépen tovább:-)
A védőnőnél meg találkoztam egy 180 centis 50kgos csajjal, 24 hetes volt, és deszka hasa. El sem hittem, hogy terhes... Ennyit az alkatról..
Szia!
Nekem elég korán látszott, és nagy is a hasam, a 14. héten már kezdett egy kis pukli lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!