Nem tudom ki az apa. Szerintetek?
Figyelt kérdés
6hèt volt a két aktus közt. Azóta már megszületett a kisfiam 31hétre 960g osan de nagyon jól van. Elvileg agusztus 20. körűl estem teherbe a másik férfoval jóval előtte olyan 6héttel voltam ès utánna volz menszeszem is de sokat lehet hallani olyat hpgy meg van még az elején. Szerintetek nem tévedtek a dokik és tényleg 31 hétre jött a baba vagy már 37. hétbe voltam? 6 hetet tévedhetnek suerintetek?2015. ápr. 2. 18:19
1/32 anonim válasza:
Mi nem voltunk ott, ezt neked jobban kellene tudnod.
2/32 anonim válasza:
ha 37. hét lett volna akkor nagyon le lett volna maradva a fejlődésben.
3/32 A kérdező kommentje:
de am eltudnak ennyi időt nézni?
2015. ápr. 2. 18:24
4/32 anonim válasza:
Ha 960g os volt amikor megszületett akkor tuti, hogy 31 hetre szuletett szoval a masodik pasi az apa. Szerintem.
5/32 anonim válasza:
időt akár el,de ha 37. hétre születik egy baba ekkora sullyal,ott komoly gond van.
6/32 A kérdező kommentje:
nagypn remèlem hogy így van. Meg 6 hét az sok vagy is remélem.
2015. ápr. 2. 18:26
7/32 Passiflora válasza:
A születési súlya alapján nagyon valószínűtlen, hogy tévedtek volna az orvosok.
Ami alapján viszont egyértelműen kideríthető, amit tudni szeretnél, az a korai ultrahang leleteid, mert ott nemhogy +/- 6 hetet, de ennek a töredékét sem lehet tévedni.
8/32 A kérdező kommentje:
Teljesen egészséges a kisfiam csak kora baba. Nyugtasatok már meg hogy lehetetlen hogy az első az apa. Ugye?
2015. ápr. 2. 18:29
9/32 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
A múltkor még a gyógyszer mérgezés miatt kérdezted. Nagy kamus vagy...
10/32 A kérdező kommentje:
A 12 hetes uh mon a bpd 20mm a crl 66mm a fl 8mm. Szerintetek?
2015. ápr. 2. 18:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!