Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » "Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

"Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni"-ben válaszoló anyukák, kismamák, hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Jó lenne tudni, hogy kivel mi történt azóta, hogy alakul a terhességetek, esetleg a babázás, bár nem tudom, hogy a legkorábbi csoport mikor indult. Ide jöhetnek azok is, akik pozit teszteltek. Kíváncsi vagyok a beszámolóitokra, ésfelteszem, ezzel vagyunk még így páran.

Mi még nem próbálkozunk, de nagy lelkesedéssel követlek Titeket, és jó lenne tudni, hogy kivel mi van.

Írjátok meg, hogy mikor teszteltetek pozitívat, mennyi várakozás után, hogyan alakul a terhesség, hanyadik baba, tudjátok-e már a nemét, választottatok-e már nemet, ha első baba, akkor vannak-e konkrét nevelési elképzeléseitek, a család hogy áll a terhességhez, stb.

És írjátok meg légyszi a nickneveteket is, hogy tudjuk, ki kicsoda:)

2015. márc. 3. 13:57
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:

Szia,

Te sem irtal nevet, nem tudom, hogy kezdjem a megszolitast. :)

En Mes vagyok, tavaly marcius-aprilisban kerultem be a csoportba, akkor meg Bedit inditotta. Koztes verzesem, es mensi elotti barnazasom volt, 13 eve pedig tulmukodo pajzsmirigyem. Nem Magyarorszagon elunk, itt nem nogyogyasz lat el, a haziorvoshoz jartam a panaszaimmal.

Szerencsere egy viszonylag korrekt dokihoz kerultem, aki hajlando volt foglalkozni velem, progeszteront neztunk, ellenoriztek tobbszor a pajzsmirigyemet. Ez utobbi rendben volt, am a progi hatareset-itt azonban ezzel nem foglalkoznak.

Terhes lettem gyorsan, majusban, 2.5 honap utan, 34 evesen. Sajnos missed ab lett a vege, 7 hetes magan ultrahangon ures petezsakom volt. Mutottek, kaptam anti D oltast, a korhazi ellatassal viszont nagyon meg voltam elegedve!

Raveheto volt a haziorvos a tovabbi vizsgalatra is, kuldott volna nogyogyaszhoz, beutaloval, a missed ab, korabbi pajzsmirigyproblema miatt. Vegul ratalaltam egy magyar endokrinolugus-hormonszakerto holgyre, aki beallitotta a dietamat, egyeb kiegeszitoket javasolt, progeszteronkremet, jodot, baratcserjet hasznaltam.

Misseb ab mutet utan 1 verzesre terhes lettem, szeptemberben. Megijedtem, nem korai-e, de a baba maradni akart! :)

Most multam 28 hetes, egy aktiv kisfiut varok! Rengeteget rugdos es ficankol. A pajzsmirigyemre valo tekintettel nem a vedono, a korhaz vegzi a terhesgondozast, rengeteg-az itteni allami normal ellatashoz kepest-plusz vizsgalatom, vervetelem, ultrahangom van. Komolyan vesznek minden panaszot. :) Szerencsere panaszbol nincs sok, jol viselem a terhesseget. 6 kg-t hiztam, terhes Pilatest csinalok. Sajnos csipofajdalommal kuszkodok, de ezt leszamitva, minden rendben! Majus 24-re vagyok kiirva.

En is kivancsi vagyok, kivel, mi van!

Kerdezo, irj magadrol te is.

Mes

2015. márc. 3. 14:23
 2/62 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mes,gratulálok!!!

En Dius vagyok,a júliusi csopiban teszteltem pozit. Holnap töltöm a 35hetet,és kislányt várunk.

2015. márc. 3. 15:24
 3/62 anonim ***** válasza:

Véletlen elküldtem :)

Szóval Kislányunk lesz. Páromnak 2fia van,nekem pedig 1,szóval hihetetlen,hogy végre csajszi :) Hanna lesz a neve. Április 8ra vagyok kiirva.

2015. márc. 3. 15:26
 4/62 A kérdező kommentje:

Igaz, Mes, az én nevem lemaradt, Éda vagyok. Nekem annyi a háttér, hogy pár hónapon belül kezdünk próbálkozni, de már több, mint egy éve nagyon várom, hogy eljöjjön ez:) Nekem pcosom volt, de már nincs, persze tartom a diétát, és rendszeresen mozgok. A TSH-m 4,19, remélem ez nem fog nagy gondot okozni. Szedtem 1 hónapig rá a legalacsonyabb mennyiségű (12,5mg) gyógyszert, de szívdobgásom lett tőle, úgyhogy abbahagytam, és a sportolással igyekszem kompenzálni. Névjelöltek vannak már?:)

Dius, az április 8 az mindjárt itt van! Hogy bírod így a végefelé járva?

2015. márc. 3. 15:39
 5/62 anonim ***** válasza:

Dius, gratulalok a kislanyhoz! Vegre kislanycsacsogas erkezik hozzatok! Nekunk elso baba! :)

Eda, az alulmukodes nem trefadolog. Miert nem kersz ra masik gyogyszert? Ne haragudj, nem megijeszteni akarlak, de az alulmukodes vetelest okozhat, illetve a magzat szellemi fejlodesenek lelassulasat. Ha nem szeretnel mesterseges hormonokat szedni, akkor tudom ajanlani a holgyet, akihez en is jartam. Komolyan beszelek. Biztos van olyan is, akinel az alulmukodo pajzsmirigy elllenere nem lett gond, de szerintem ne kockaztass.

Mes

2015. márc. 3. 16:01
 6/62 A kérdező kommentje:

Az orvos nem akarta felírni a gyógyszert, csak én erősködtem, hogy a 4,19 az magas, szerinte a határon van, és nem kell rá gyógyszer, ezért is mertem abbahagyni. Meg olvastam sokat róla, és nagyon eltérőek erről az orvosi vélemények, úgyhogy már tényleg nem tudom, hogy mit gondoljak. Viszont nem autoimmun (ATPO-m 35 volt), úgyhogy lehet, hogy segítene, ha jódot szednék.

Érdekelne a magyar endokrinológus hölgy elérhetősége, megköszönöm, ha megírod priviben. Mi is külföldön élünk, de azért néha-néha hazajutunk:)

2015. márc. 3. 16:21
 7/62 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok :)!

Örömmel olvasom,hogy minden rendben van Veletek.Gratulálok a babókhoz!Most Én csinálom a topicokat,sok hónapba benne voltam Én is de még mindig nincs baba.Remélem azért valaki emlékszik Rám :)!

Nicol

2015. márc. 3. 16:21
 8/62 anonim ***** válasza:

Szia Nicol! Persze, hogy emlekszunk rad, en legalabbis! Szoritok am mindenkinek a csoportban, nagyon szerettem odajarni!

Eda, endokrinologus mondta, hogy ez rendben van???Egyebkent meg az autoimmun pajzsmirigyeseknek is kell a jod, bar a legtobben ezt megcafolnak. Sok cikk van a neten, am rengeteg feluletes a temaban. En pont a napokban talaltam ra egy erdekes oldalra, ajanlom:

[link]

Kuldom az elerhetoseget hamarosan privatban.

Mes

2015. márc. 3. 16:31
 9/62 anonim ***** válasza:

Egész jól vagyunk. Ez az összevissza idő visel meg nagyon,az esős szürke napokon eléggé be tudok fordulni,de ha süt a nap,akkor megváltom a világot :D

Nagyon várom már a szülést,a fiammal hatalmas élmény volt,bár mostmár kezd rémleni,hogy baromira fájt :D

Dius

2015. márc. 3. 18:43
 10/62 anonim ***** válasza:

Sziasztok! De jó hallani felőletek! Örülök hogy rendben vagytok! :)

Éda bocsi ha nem egészen a kérdésre válaszolok, ugyanis én még mindig nem vagyok terhes, legalább is bizonyítottan. Most halvány pozikat teszteltem, de ezekben már nem hiszek. egyébként a kezdetektől benne voltam a csoportban, de a végén mondhatni besértődtem és kiléptem...

Szervezzük az esküvőnket, júniusban lesz. :)

Elvileg jövő hónapban lesz átjárhatóságim, majd nyár végén elkezdhetjük az inszeminációt, utána pedig jöhet a lombik.

További jó baba várást, és hamarosan babázhattok! Majd írjátok meg ha megszületnek a babák!

Akiknek nem sikerült kitartást kívánok, egyszer eljön a mi időnk is!

Anna

2015. márc. 3. 20:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!