Lehet, hogy lehet, de én nem mérgezném magam, terhességen kívül sem. A köröm nem kap levegőt rendesen. Ráadásul, ha megszületik a babád, azzal fogod pelenkázni? Hát bájos lesz:) Egy műköröm mentes 25 hetes kismama.
2007. okt. 30. 10:25
3/20 anonim válasza:
A mőköröm nem feltétlen 10 méter hosszú kedves előző kismama!
Ha valakinek igy tetszik hát nyugodtan csináltathat műkörmöt magának!
2007. okt. 30. 10:48
4/20 anonim válasza:
Szerintem nagyon is lehet! Az hogy pelekázni hogyan és miképp fogod az a te dolgod mekkora körmeid lesznek nem kell törödnöd az elöttem szólóval. Lehet hogy irigy egy picit?(:
2007. okt. 30. 10:51
5/20 anonim válasza:
Mire lennék irígy?:) Arra, hogy műkörmöt rakat? Arra nem kell, mert nekem is felraknák, ha kérném. Van körmöm:)Vagy arra, hogy összekarmolja a gyermekét? Hmm. Nem értem.
2007. okt. 30. 11:37
6/20 anonim válasza:
Szia! Én most olvastam az anyaleszek.hu oldalon a következőt. ide beillesztem neked, amit írnak:
A műkörmökkel mi a helyzet?
Egyáltalán nem javasolt 30-40 percen keresztül vegyszer-gázokat belélegezni, mert ezek közvetlenül eljutnak a magzathoz. Mérlegeljük a fontossági sorrendet!!
Ezt írták és szerintem fontold meg. De a te dolgod.
2007. okt. 30. 13:31
7/20 anonim válasza:
Én is ezt próbáltam meg írni csak kicsit nyers lesz a modorom, ha valakinek a szépsége fontosabb, mint a gyermeke. Ráadásul ez egy olyan gyönyörű időszak, fura, hogy ez aszébe jut vkinek. Tetoválásos kérdések szoptatás alatt stb.
2007. okt. 30. 13:47
8/20 anonim válasza:
Szerintem sokan még a múlt században élnek. A műköröm nem egyellő a Kruella piros körmeivel. Nekem is van,megkérdeztem nem gond. Arra kell figyelni, hogy ne lélegezd be a "gázokat" és ez gond nélkül megoldható. Sztem a egy kimama legyen szép, nem kell elpukkadni a terhesség alatt. A műköröm egyépként csaka szüléskor nem javasolt, mert nézik a körmeid elszíneződését, de egyébként...
2007. okt. 30. 14:19
9/20 anonim válasza:
Azért, mert nem akarok MŰ dolgokat magamra aggatni, nem jelenti azt, hogy le vagyok pukkadva. Sőt...
Az ápotság és a csinos külső legelemibb feltétele a természetesség. Hogyan festeted be a hajad és bcsináltatsz körmöket anélkül, hogy belélegeznéd??
2007. okt. 30. 15:03
10/20 anonim válasza:
Szerintem, ha szívódik is föl méreganyag, olyan kevés, hogy szinte semmi jelentősége. Ha fontosnak érzed azt a műkörmöt, akkor nyugodtan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!