Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális ha egy kicsit csalódo...

Normális ha egy kicsit csalódott vagyok amiért a dokim azt mondta hogy fiam lesz?

Figyelt kérdés
Borzasztóan örülök, és a fő hogy egészséges legyen, de azt gondolom más is érzi amit én, hogy egy kicsit akkor is eltolódott a mérleg a kislány fele, és el sem tudom még képzelni hogy kisfiam lesz.19 hetes kismama
2008. aug. 15. 16:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
37%
Ha lányt vártál akko norbális hogy ilyen esetben így reagálsz. Ne aggódj emiatt, ez tarmészetes ilyenkor. Most tudtad meg? 100 % - ra állította a doki?
2008. aug. 15. 16:28
 2/14 anonim ***** válasza:
Bocs: akkor normális-elírtam:)
2008. aug. 15. 16:29
 3/14 anonim ***** válasza:
Én is igy voltam ezzel,nagyon lányt akartunk de fiu lett legalábbis ugy néz ki.Én elmentem 3d-s ultrahangra is hogy biztos legyen,aztán mikor ott is megerösitették "beletörödtem" és elkeztem keresni a jo oldalát.Hogy mijen vagány kis srác lessz és hogy majd a második lány lessz és hogy fog vigyázni a hugára stb.,mostanra teljesen beleéltem magam hogy fiam lessz és már nem bánom csak egészséges legyen és minden rendben menjen.36 hetes vagyok,neked is van még idöd megszokni a dolgot,még az is segit ha keresel valami jol hangzo nevet ami a vezetéknevéhez is passzol és beszélgess vele szolitsd a nevén meglátod hamar megszokod a gondolatot!
2008. aug. 15. 16:38
 4/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én is így voltam. A 18 hetes uh-on azt mondta a doki,hogy "fius jellegű". Ekkor még reménykedtünk a párommal,hogy mégis lány. Aztán a 24 hetesen a kis drágám elterült mint egy kis béka,és egyértelműen látszik,hogy fiu. Most 33 hetes vagyok,és már kezdem megszokni a gondolatot. A párom még most is reménykedik,hogy hátha rosszul látták... Annyira lányt szerettünk volna mindketten,hogy ebből csak fiu lehet... Úgyhogy nyugi,normális,hogy csalódott vagy! :) Boldog babavárást! :)))
2008. aug. 15. 16:40
 5/14 anonim ***** válasza:
nekem is fiam lett én is lányt szerettem volna,én a 21.héttől tudtam ,a csalódás másnapra elmult és vettem egy nagyon pasis rövidnacit meg pólót neki.mióta megszületett /2 éve/ már el nem cserélném lányra,meglátod imádni fogod
2008. aug. 15. 16:40
 6/14 A kérdező kommentje:
Azt mondta szó szerint hogy :"én úgyy látom hogy kisfiú". Megkérdeztem hogy ez mennyire biztos kb mondjuk 90%, és bólogatott. Nagyon jó hírű doki, rengetegen járunk hozzá, és ezért vettem biztosra. Kicsit bűntudatom is van, hogy így reagálom le, pedig felkészültem egy picit rá,hogy mi van nem kislány..
2008. aug. 15. 16:41
 7/14 anonim ***** válasza:
szia.Én is lányt vártam.és még sirtam is amikor tutira kiderült hogy fiú.nekem is volt lelkiismertfurdalásom e miatt,de aztán ahogy ment az idő beletörödtem.megszületett a fiam,és ahogy az elöttemszoló is irta, el nem cserélném egy lányra.igazi angyalt kaptam, fiuba.hidd el te is tul leszel rajta.megjegyzem most 20 hetes vagyok, és lányt várok.annak mutatta magát.szóval nyugi,jön majd a lányzó is, és majd te is igy látod természetesnek.
2008. aug. 15. 17:24
 8/14 anonim ***** válasza:
28%
Uristen micsoda tragédia születni fog egy egészséges fiad.
2008. aug. 15. 17:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen megértelek! Ahogy az előző hozzászólok írták majd meglátod hogy el fog múlni ez az érzés. Azért tudom mert nekem 2 fiam van. A másodikat nagyon kislánynak vártam, de nem adnám én sem oda semmiért!!! Most talán a harmadik lány lesz:) Még nem tudom mert még nem látszik, de ha ez is fiú lesz, istenem, lesz 3 fiam! :) :) :)
2008. aug. 15. 18:12
 10/14 anonim ***** válasza:

Én most vagyok 25 hetes és nekünk is fiú babánk van. Először lányos érzésünk volt és az egész családnak volt egy ilyen tippje. Majd 12 hetesen majdnem elveszítettem a babát, hetekig kérdéses volt, hogy megmarad-e. Annyira, hogy a 15. heti uh-n az orvos nem volt hajlandó megmondani a nemét, bár látta, de nem akarta, hogy még erősebb érzelmi kötődés alakuljon ki addig, amíg kritikus a helyzet. Akkor történt az, hogy egy sötétebb bőrű kismama kifejtette mellettem a váróban (nem túl kedves stílusban), hogy neki ez már az ötödik gyereke lesz és a szíve szakad meg, mert az is lány. Még az éggel is "áldatta" szerencsétlen gyermeket. Őszinte leszek: én abban a pillanatban legszívesebben megütöttem volna, mert én mindenemet odaadtam volna csak azért, hogy ki tudjam hordani ezt a gyermeket. A verekedés helyett inkább sírva rohantam ki és kisírtuk magunkat a párommal. A 20. heti kontrollultrahangon közölték velünk, hogy minden rendben, a baba egészséges, a veszély elmúlt.

Tudjátok mi történt? Én akkor el is felejtettem megkérdezni, hogy fiú-e vagy lány, csak sírtam és örültem, hogy mégis élhet a gyermekem. Már a papírokra vártunk, amikor a doki megkérdezte, hogy egyébként akarjuk-e tudni a nemét, mert látta, csak a nagy örömben elfelejtette mondani. FIAM lesz. És boldog vagyok. Még akkor is, ha az első három hónapban lánynak gondoltuk.

Tudom, az én történetem a másik véglet, de akkor is bántotta a lelkemet a soraitok olvasása. Nem ítélek el senkit, a saját dolgáról mindenki úgy gondolkodik, ahogy akar, úgy érez, ahogy tud. Csak nekem bántó. Mert ha már a negyedik baba lenne három egynemű után, akkor megértem talán, hogy csalódhat az ember picit. De elsőnél, aki egészséges???

2008. aug. 15. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!