26 hetes vagyok, a babám farfekvéses. Ugye meg fog még fordulni?
Figyelt kérdés
2008. aug. 15. 13:05
1/7 anonim válasza:
Vagy igen, vagy nem. Az én babám nem fordult meg, hiába könyörögtem neki. :) Aztán mégsem lett császár, bár nem hiszem, hogy mégegyszer így végigcsinálnám...
2/7 anonim válasza:
Szia! Nyugi még az utolsó héten is megfordulhat. Én a 33ik hétben járok és még mindig mendencevégű a fekvése.
3/7 anonim válasza:
Szia nekem a 31.héten még faros volt a 36.héten már koponyavégű és ami vicces nem is éreztem,hogy átfordult :D
tehát nyugalom meg fog fordulni ha mégsem akkor sincs semmi baj a lényeg,hogy egészséges a babád.Üdv és jó babavárást nekem már csak 7 napom van :d
4/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem a 33. hétre fordult meg. Remélem ez így is marad mostmár 35 hetes 5 napos vagyok. Bizz benne, elvileg az utolsó pillanatig megfordulhat. :)
Jó babavárást
5/7 anonim válasza:
Nekem a 38. héten fordult át,de elviekben az orvos is betudja befordítani,legalábbis engem anno megnyugtatott,hogy ha nem fordul meg megpróbálja ő.
6/7 anonim válasza:
valakinek megfordul valakinek nem.
de van még időd és remény is hogy megfordul. de ez legyen a legnyegyobb gondodo ha esetleg nemfordulna meg:)
7/7 anonim válasza:
Az, hogy az orvos befordítsa, nem éppen a legjobb ötlet... Általában nem véletlenül farosak a faros babák. Mondjuk pl. mert rövid a köldökzsinór és nem tud megfordulni. Ha nem veszi észre az orvos, és elkezdi fordítgatni, abból még baj is lehet. Én azt nem vállalnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!