23 hetes vagyok és eddig 9 kg-t híztam. Nagyon sok?
Nem eszek többet, mint terhességem előtt. Sok gyümölcsöt, zöldséget fogyasztok, mellé szedek vitamint is. Nem látni annyira rajtam, de mégis nagyon soknak érzem.
58 kg-ról indultam és 166 cm vagyok.
Egesz 9 honap alatt hiztam 9 kg-ot. Igaz en mindig vekony terneszetu voltam, sosem voltam hajlamos az elhizasra.
45 kg voltam es 54 kg mentem szulni. Egeszseges kisfiam mar 7 honapos lesz es 3150 gr szuletett
szia!
ugyis azt fogja irogatni mindenki, aki felidoig alig hizott, hogy ez bizony tul sok, de ne is figyelj rajuk. En is 24. hetig szedtem fel majdnem 10 kilot, panikba estem en is, most tartok a 28. heten kb 11 kilo felesleggel, de ugy latszik most megallt. (egyebkent 63 kiloval indultam 173 centivel) Nincs rajtam egy gramm sulyfelesleg sem ranezesre, csak a pocak, de abban ugye baba van :)
Szerintem egyaltalan nincs miert aggodni, ha nem eszel tobbet mint terhesseg elott, es csak a merleg szerint vagy tulsulyos, ranezesre meg nem. Mindenkinek mas a genetikaja, valaki a 3. trimeszterben mar semmit sem hizik, hiaba a nagykonyv igy meg ugy, hogy akkor jon a kilok java.
Ne törődj vele. Én 22 kg híztam a terhesség alatt, a védőnő szét csesztetett vele. Szülés után három hónappal pedig 4 kilóval vagyok kevesebb, mint teherbeeséskor.
Szóval ez nem jelent semmit.
Szia
Na,én a másik véglet vagyok.. a védőnő,és a dokim is baszogat vele,hogy alultáplált a baba is meg én is..
én összesen eddig 4-5kgt híztam.. de elvileg amennyit hízol a 30.hétig,plusz annyi jön még fel az utolsó 10hétben..elvileg.. :)
34hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!