Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utrogestan szedjem ilyen korán?

Utrogestan szedjem ilyen korán?

Figyelt kérdés

második terhességem vetéléssel végződött a 7.héten. sejtettem,h baj van,mert nem erősödtek a tesztjeim!

harmadik terhességnél kaptam utrogestan gyöngyöt,de nem emlékszem mikor. uh-n látott e már a doki valamit vagy nem. nem tudom.

most megint babát várok,2 pozitív tesztem van, de csak hétfőre nem várom. sajnos a dokim,akinél szültem ,elment a kórházból. hívtam,h feltegyem a kérdésem,hisz ismer már,de csak az asszisztensével tudtam beszélni,aki mondta időpontot ad konzultációra.....de ha nem tudok nála szülni,akkor fölösleges elmenni hozzá

keresni fogok jövő héten orvost,de elmenni ultrahangra fölösleges,mert nem fog látni semmit.

kérdésem, el kéne kezdenem az utrogestan szedését vagy várjak még kb 2 hetet,amíg már biztosan látszik minden az uh-n.?

ha uh előtt már ajánlják a szedését,akkor hétfőn beszélek a szülésznőmmel, mondjon nekem orvost,akivel szeret dolgozni

köszönöm a tapasztalataitokat!

2014. okt. 18. 15:04
 1/4 LadyLoss ***** válasza:
Nekem lombikkal fogantak a gyerekeim, és a petesejt leszívás után-ami spontán ciklusban a peteérést jelenti-már kellett szedni az utrogestant, egészen a tesztig. Ha pozitív lett a a teszt akkor egészen a 12. hétig kellett szednem. Tehát ha van utrogestanod, nyugodtan kezd el használni. Ártani nem árthatsz vele.
2014. okt. 18. 16:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem mindenképp kezd el. Nekem is volt már korábban vetélésem, és úgy beszéltük meg az orvossal, hogy amint terhes leszek megint, azonnal el kell kezdeni az utrogestant. Így is tettem, napi 3x2-t, a 12.hétig. Most itt űl mellettem a kislányom. Most pár napja teszteltem pozitívat, és már szedem is megint. Nem kockáztatok.
2014. okt. 18. 18:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen! Nekem a pozitív teszt után rögtön felírták, de csak napi kettőt. A 12. hétig használtam.
2014. okt. 18. 19:35
 4/4 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm válaszaitokat!!

hétfőn,elvileg az lenne az aktuális mensi első napja..de nem jön úgy sem :)

így felhívom a szülésznőm. kikérem a tanácsát és ha ő is javasolja,akkor elmegyek a gyógyszertárba! aztán szerzek receptet!! köszönöm mindenkinek:)

2014. okt. 18. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!