Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9. hetes terhes vagyok és...

9. hetes terhes vagyok és borzasztó székrekedésem van. Mit tegyek? Mit vehetek be?

Figyelt kérdés
Próbálok rostban gazdag ételeket enni, + joghurtot, szilvalekvárt kanalazok, iszom amennyit csak tudok, de gyakorlatilag mindent kihányok. 3 napig semmi széklet, utána iszonyú kínok, nem részletezem. Van valami jó tanácsotok?
2010. jan. 20. 10:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Magnéziumot. Nagy mennyiségben (500-1000g felett) egyrészt vetélésmegelőző hatása van, másrészt hasmenést okoz, lazítja a székletet.

Gyógyszert sajnos nem tudok, hívd fel az orvosodat.

2010. jan. 20. 10:53
 2/16 anonim ***** válasza:
Hát sajna nincs...én is kipróbáltam mindent de semmi nem segített talán könnyebb volt a lenmagtól.Napi 1 evőkanál lenmagot nyeltem le,így nem 3 napig szenvedtem csak 2 és múltak a görcseim.
2010. jan. 20. 10:54
 3/16 A kérdező kommentje:

Kedves Első!

Akkor a Magne B6 segítene? Mert a B6 jót tenne a hányingernek is.

2010. jan. 20. 10:55
 4/16 A kérdező kommentje:
Lenmagot is próbáltam, joghurtban elkeverve. Semmi. :(
2010. jan. 20. 10:56
 5/16 anonim ***** válasza:

Én is szedem a magnéziumot, viszont nekem az önmagában nem segített!

Én azt mondom próbálkozz a szilvalekvárral tovább, az általában előbb-utóbb hat. És igyál 100%-os gyümölcslevet, paradicsomlevet, és igyál rengeteg folyadékot.

Egyébként szerintem attól is függ, hogy milyen terhességi vitamint szedsz. Az Elevit és Gravida kimondottan rossz ezekben a tulajdonságokban!Viszont a Femibion drágább, de a mellett egyetlen egyszer sem volt gond a székletemmel!

2010. jan. 20. 10:56
 6/16 anonim ***** válasza:
Levaolac.Amilyen nagy székrekedésem volt, olyan szépen helyrehozta. Kismamiknak is kitűnő. Lehet hashajtónak, (ezzel vigyázni kell terhesség alatt!!), akkor 1 kanál éhgyomorra, de kimondott székletlazítónak is nagyon jó (reggeli után egy kanál)
2010. jan. 20. 10:57
 7/16 anonim ***** válasza:
pontosabban Laevolac a neve:)
2010. jan. 20. 11:04
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azt is mgpróbálom, de úgy tudtam eddig, hogy terheseknek (főleg az első 12 hétben) nem ajánlott.
2010. jan. 20. 11:18
 9/16 anonim ***** válasza:
használható terhesség, sőt szoptatás alatt is :)
2010. jan. 20. 11:26
 10/16 anonim ***** válasza:
fönt van a neten is a betegtájékoztatója, de külön rá is kérdezhetsz!:)
2010. jan. 20. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!