9. hetes terhes vagyok és borzasztó székrekedésem van. Mit tegyek? Mit vehetek be?
Figyelt kérdés
Próbálok rostban gazdag ételeket enni, + joghurtot, szilvalekvárt kanalazok, iszom amennyit csak tudok, de gyakorlatilag mindent kihányok. 3 napig semmi széklet, utána iszonyú kínok, nem részletezem. Van valami jó tanácsotok?2010. jan. 20. 10:47
1/16 anonim válasza:
Magnéziumot. Nagy mennyiségben (500-1000g felett) egyrészt vetélésmegelőző hatása van, másrészt hasmenést okoz, lazítja a székletet.
Gyógyszert sajnos nem tudok, hívd fel az orvosodat.
2/16 anonim válasza:
Hát sajna nincs...én is kipróbáltam mindent de semmi nem segített talán könnyebb volt a lenmagtól.Napi 1 evőkanál lenmagot nyeltem le,így nem 3 napig szenvedtem csak 2 és múltak a görcseim.
3/16 A kérdező kommentje:
Kedves Első!
Akkor a Magne B6 segítene? Mert a B6 jót tenne a hányingernek is.
2010. jan. 20. 10:55
4/16 A kérdező kommentje:
Lenmagot is próbáltam, joghurtban elkeverve. Semmi. :(
2010. jan. 20. 10:56
5/16 anonim válasza:
Én is szedem a magnéziumot, viszont nekem az önmagában nem segített!
Én azt mondom próbálkozz a szilvalekvárral tovább, az általában előbb-utóbb hat. És igyál 100%-os gyümölcslevet, paradicsomlevet, és igyál rengeteg folyadékot.
Egyébként szerintem attól is függ, hogy milyen terhességi vitamint szedsz. Az Elevit és Gravida kimondottan rossz ezekben a tulajdonságokban!Viszont a Femibion drágább, de a mellett egyetlen egyszer sem volt gond a székletemmel!
6/16 anonim válasza:
Levaolac.Amilyen nagy székrekedésem volt, olyan szépen helyrehozta. Kismamiknak is kitűnő. Lehet hashajtónak, (ezzel vigyázni kell terhesség alatt!!), akkor 1 kanál éhgyomorra, de kimondott székletlazítónak is nagyon jó (reggeli után egy kanál)
8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azt is mgpróbálom, de úgy tudtam eddig, hogy terheseknek (főleg az első 12 hétben) nem ajánlott.
2010. jan. 20. 11:18
9/16 anonim válasza:
használható terhesség, sőt szoptatás alatt is :)
10/16 anonim válasza:
fönt van a neten is a betegtájékoztatója, de külön rá is kérdezhetsz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!