Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes vagyok. Mikor vizsgál...

32 hetes vagyok. Mikor vizsgálják a méhszájat?

Figyelt kérdés
Nincs fogadott orvosom,és eddig még nem nézte meg a doki,hogy milyen a méhszáj. És eddig még a lepényről is annyi infóm van,hogy jó helyen van. semmi mást nem írtak róla.
2008. aug. 8. 11:08
 1/10 anonim ***** válasza:
A méhszájat általában havonta nézik,legalábbis nálunk igy szokás,lehet hogy jobb volna ha keresnél egy saját orvost nehogy valami baj legyen,nem szabad elhanyagolni a terhesgondozást.
2008. aug. 8. 11:11
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem a 6. héttől van saját orvosom, de sosem vizsgálta még meg a méhszájat. A lepényen eddig mélyen tapad, mindig megkérdezi, hogy hogy vagyok, nincs-e panaszom, de amíg nem muszáj nem matat lent, meg nem is kell. Tudják ők, hogy mikor kell azt nézni.

Viszont neked elég sürgetős lenne egy saját doki, ne bízd a szülést a véletlenre, mert lehet, hogy jó dokit fogsz ki, de lehet, hogy csak egy ügyeletes valamilyen doki lesz, aki teljesen unszimpatikus és nem tehetsz majd semmit.

22 heteske

2008. aug. 8. 11:18
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt fogadott orvosom, akivel nagyon elégedett voltam. A méhszájat a 37. hét környékén nézte meg. Akkortól viszont hetente de volt olyan is, hogy heti 2 alkalommal is nézte. Nekem végig panaszmentes volt a terhességem. A méhlepényről pedig nekem soha nem mondott semmit, pedig ultrahangot kb. havonta csinált.
2008. aug. 8. 11:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látom ez is kórház és orvos függő. Tudom ,hogy meglepő de nem akarok dokit fogadni. De köszönöm a válaszokat!
2008. aug. 8. 12:07
 5/10 anonim ***** válasza:
35hetes terhes vagyok nekem minden egyes alkalommal van vizsgálat is ha uh ra kell mennem szerintem ez igy jo ez nem belenyulkálás ahogy az előttem levő valaki irta nekem legalábbis megnyugtató hogy tudom hogy a méhnyakam meg e van rövidülve illetve nyitva vagyok e már szerintem ez lényeges na de ez az én véleményem nem fontos orvost választanod nekem igaz van de ha nem lenne se aggodnék csak megszülnék valahogy első babámmal is először az ügyeletes orvosd vizsgált meg és kedves aranyos volt na mindegy ha nem akarsz ne is fogadj orvost nem hiszem hogy minegyik bunko lenne
2008. aug. 8. 12:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Eddig szerencsém volt az sztk-s dokikkal (voltam már egy jó párnál) tök normálisak, úgyhogy ezért nem aggodom. Köszönöm a válaszod! :)
2008. aug. 8. 12:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Nem mindenki olyan szerencsés,hogy fogadni tud dokit,sajnos ez anyagiaktól függ.De az orvosok arra esküdtek,hogy legjobb szaktudásuk szerint járjanak el!!Egy nagyobb városba havi 12000 Ft egy vizsgálat,és ha baj van akkor egy hónapba többször is menni kell,plusz még a szülésért is fűzetni.Szóval nem mindenki olyan szerencsés!!Mint ahogy én sem.Üdv:Zsuzsa
2008. aug. 8. 12:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Nekem van fogadott dokim, 34 hetes vagyok és meg soha nem nézte meg a méh szájat, mindig megkérdi van e valami problémám, de ennyi.
2008. aug. 8. 13:17
 9/10 A kérdező kommentje:
Én is nagyrészt az anyagi oldala miatt nem akarok dokit fogadni, a másik az,hogy nekem sem tömik a zsebembe szinte minden nap a fizetésem nagy részét... Tudom,hogy ez nem ugyanaz,de azt a pénzt inkább a születendő fiunkra költöm. Annak több értelmét látom.
2008. aug. 8. 16:08
 10/10 A kérdező kommentje:
Szóval nem tömik csak úgy a zsebembe a vevőim a fizetésem nagy részét azért amiért egyébként is megkapom a fizetést. Előbb-utóbb csak sikerül leírni amit akarok... :)
2008. aug. 8. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!