Mitől hízhattam 3-4 kg-ot 5 hét alatt?
Figyelt kérdés
20 hetesen 2 kg plusz volt rajtam, most 25 hetes vagyok, és majdnem 6 kg plusznál járok. Nem vizesedek nagyon, enni sem eszek többet,na jó, volt egy két alkalom, amikor sokat ettem, na de ettől nem hízik négy kg-ot az ember! Holnap megyek a védőnőhöz, biztos meg fog szidni!Szerintetek mitől lehet?2008. aug. 6. 13:13
1/5 anonim válasza:
Valamennyi vizet csak visszatart a szervezeted. Egyébként pont abban az időszakban vagy, amikor a kismamák a legtöbbet híznak.
2/5 anonim válasza:
Én ugyanugy vagyok mint te! 20 hetes korig 2 kg-ot hiztam és most 26 hetes terhes vagyok és már van rajtam plusz 8 kg. Én sem eszem sokat este sokszor csak gyümölcsöt! Mégis hizom... Azt mondta a védönöm hogy ez alkati dolog is! Hát sajnos nem tudunk ellene tenni semmit majd leadjuk szülés után!! Minden jót!
3/5 anonim válasza:
Szégyellje magát az a védőnő aki megszid a súlyod miatt!Én a fiammal 30 (!) kg-ot híztam (gondolom a hormonok szórakoztak) a lányokkal már csak 10-12 kg-ot híztam.Nyugodtan egyél és várd a babádat boldogan , a súlyt meg tényleg leadjuk szülés után!
4/5 anonim válasza:
Ne foglalkozz a védőnővel! Én 26 hetesen majdnem 10 kg-nál tartottam, aztán a vége 16 kg lett. 3 hete szültem és még kb 5 kg van rajtam.
5/5 anonim válasza:
Pont abban az időszakban vagy amikor a leglátványosabb a súlynövekedés. És víz is lehet jócskán benned, hiszen hiába írod, hogy nem nagyon vizesdsz, de azért csak az is dob a súlyodon valamennyit. Én a 34. hétig tök jól álltam súlyban, csak 7,8 kg-ot híztam, erre a mérleg egy hét múlva 3 kiló plusszt mutatott. Majdnem rosszul lettem, mikor megláttam. Bár én akkor kezdtem el igazán vizesedni
Nem érdemes magadat sanyargatni, ha sok zöldséget, gyümölcsöt eszel és kevés cukros, hízlaló dolgot akkor már alkati kérdés mennyit szedsz fel. Ráérsz a súlyoddal foglalkozni akkor ha már megvan a baba. Vannak itt olyanok akik csak 4-5 kg-ot híznak, velük nem érdemes foglalkozni, mert szerencséjük van az alkatukkal...nekünk meg nincs.:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!