Kecskeméten, kalocsán, kiskunhalason, hol és mennyiért van 4ds ultrahang?
Kecskemét, Dobó krt, 4D Ultrahang. Nem tudom ismerős vagy-e Kméten, de a dobó körúton a 9emeletes sorház teraszán van a rendelő. A sorház elején és végén van lépcső, ahol feljutsz a teraszra. Ha a hátsón mész fel, akkor oda közelebb esik a bejárata. Ez nem kifejezetten babamozi, az UH-t a kötelező időpontok körül csinálja a doki- és rendes genetikai vizsgálattal egybekötve. Azaz mindent megnéz és megmutat, hogy milye hol van a bébinek. Kiírja DVD-re és képet is nyomtat a gyerekről. A vizsálat ára 12E, DVD 2E, fénykép 1Eft.
biztos van kifejezett babamozi is, de azt sajna nem tudom hol.
Kalocsán Nekem csak 1 db fotót adtak és elég rövid volt a vizsgálat, kb 20 perc és ebben benne volt az öltözködés, minden. 10000.- volt az ár.
Kecskeméten a Kápolna utcán voltam Dr. Tankónál, szerintem Ő a legeslegjobb a szakmában. Alapos, pontos, kedves, szóval maximálisan elégedett vagyok vele, hozzá megyek az AFP után is. Itt 15000.- fizettem a 12 hetes genetikai 4D-s ultrahangon, de nagyon megéri!!!
Kiskunhalason nevetséges az egész nőgyógyászati osztály, egy nagyon jó orvos van, Dr. Bánfi József, de ő nem nagyon vállal szülést, mert az onkológiával foglalkozik jobban. Az egész rendszer túl bürokratikus, ragaszkodnak jelentéktelen formaságokhoz, kényelmetlen és macerás az egész. Én közel lakom Kiskunhalashoz, de Kalocsára járok orvoshoz, mert ha lehet a halasi kórházat elkerülöm inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!