Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kecskeméten, kalocsán, kiskunh...

Kecskeméten, kalocsán, kiskunhalason, hol és mennyiért van 4ds ultrahang?

Figyelt kérdés
Bármelyik város érdekelne.
2010. jan. 13. 13:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Kecskemét, Dobó krt, 4D Ultrahang. Nem tudom ismerős vagy-e Kméten, de a dobó körúton a 9emeletes sorház teraszán van a rendelő. A sorház elején és végén van lépcső, ahol feljutsz a teraszra. Ha a hátsón mész fel, akkor oda közelebb esik a bejárata. Ez nem kifejezetten babamozi, az UH-t a kötelező időpontok körül csinálja a doki- és rendes genetikai vizsgálattal egybekötve. Azaz mindent megnéz és megmutat, hogy milye hol van a bébinek. Kiírja DVD-re és képet is nyomtat a gyerekről. A vizsálat ára 12E, DVD 2E, fénykép 1Eft.

biztos van kifejezett babamozi is, de azt sajna nem tudom hol.

2010. jan. 13. 14:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Szia Én Kiskunfélegyházán voltam Dr Kurai Istvánál. 6500ft ebbe 1db 25perces DVD és 6db kép volt nagyon aranyos és rendes volt.
2010. jan. 13. 14:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Én Kiskunhalasi vagyok halason nincs 4D uLtrahang.( Elöző)
2010. jan. 13. 14:34
 4/9 A kérdező kommentje:
én neked (előző halasi) megmondta h fiú v lány? Halason nem hajlandóak megmondani olyan mérges vagyok.. másnak már megmondják bárhol az országban a 12-16 hét közt is itt meg nem mondja meg egyik se.. :(18 hetes vagyok.. te?
2010. jan. 13. 14:37
 5/9 anonim ***** válasza:
34 hetes vagyok halason nekem se mondták meg a nemét azt monta a Dr majd ha kijön meglátom. Kiskunfélegyházán 24hetesen megmonta a Dr hogy kislány képunk is van róla.
2010. jan. 13. 14:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Kecskeméti vok,csak ajánlani tudom én is Félegyházán Dr Kurai István doktor urat!!!Nagyon kedvesen lelkiismeretesen átnézett mindent,kaptunk dvd-t,képeket és 6500-ért mindezt.Alkalmazkodott a mi szabadidőnkhöz-szom du. voltunk.A neméről olyan képet készített,hogy még meg se született a mi kis Manónk,de a kukiját már mindenki alaposan ismeri :) !
2010. jan. 13. 17:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Kecskeméten a Kápolna utcában is van 4D, az egyik kórházban dolgozó szonofrágus csinálja. 13.000 Ft, DVD kb 20 perces, és 1 db fotó ára. Persze mindent meg is vizsgált a babán, amit csak lehetett. Nagyon korrekt volt!
2010. jan. 13. 19:26
 8/9 anonim válasza:
Kalocsán 10.000 Ft DVD+2 db kinyomtatott fénykép
2010. nov. 8. 16:00
 9/9 anonim válasza:

Kalocsán Nekem csak 1 db fotót adtak és elég rövid volt a vizsgálat, kb 20 perc és ebben benne volt az öltözködés, minden. 10000.- volt az ár.

Kecskeméten a Kápolna utcán voltam Dr. Tankónál, szerintem Ő a legeslegjobb a szakmában. Alapos, pontos, kedves, szóval maximálisan elégedett vagyok vele, hozzá megyek az AFP után is. Itt 15000.- fizettem a 12 hetes genetikai 4D-s ultrahangon, de nagyon megéri!!!

Kiskunhalason nevetséges az egész nőgyógyászati osztály, egy nagyon jó orvos van, Dr. Bánfi József, de ő nem nagyon vállal szülést, mert az onkológiával foglalkozik jobban. Az egész rendszer túl bürokratikus, ragaszkodnak jelentéktelen formaságokhoz, kényelmetlen és macerás az egész. Én közel lakom Kiskunhalashoz, de Kalocsára járok orvoshoz, mert ha lehet a halasi kórházat elkerülöm inkább.

2011. júl. 7. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!