Aggódnom kellene, hogy nem rugdos a babám?
Figyelt kérdés
26 hetes vagyok, ma nem nagyon rugdosódik a babám, csak nyomkodja magát ide-oda. Ez normális? Tegnap elég aktív volt, de előtte is 3-4 napig szintén ilyen kis nyugis.2014. júl. 3. 12:36
1/7 anonim válasza:
Szia
Én 25hetes km vagyok és nálam is ugyanez a helyzet.
Nem igazán akar mocorogni a babám 2-3napja.
2/7 anonim válasza:
Ilyenkor 90% ban végig alusszák a napot.és igen normális hisz nem minden napjuk egyforma. Nekem pl ha viharvan meg sem moccan ha jó idő van szét rugja az oldalam :) én vettem szívhalgatót ha nagyon aggódom rákeresek (nem szereti akkor beindul a kis rafinált) ne aggód ha doki mindent rendben talált!!Boldog babavárást nektek.34hkm
3/7 anonim válasza:
szia. ugyanígy vagyok énis , 26 hetes szintén, ma nagyon kis lusti. de bejelentkezik időnként.tegnap bezzeg le sem áált :)
4/7 anonim válasza:
Szia! Én 27 hetes vagyok és vaárnap ugyan ez volt velem. szombaton alig alig éreztem vasárnap semmi este 9 kor mentem a kórházba, mert meg voltam rémülve. Megvizsgáltak,uh és kiderült, hogy minden ok a babával.Nagyon megnyugtató volt. A védőnő is azt mondta, hogy ilyenkor nyugottan menjek. Én ugy vagyok vele inább kétszer megyek potyára mint egyszer későn... Boldog babavárást!
5/7 anonim válasza:
Nekem nagyon érzékeny a frontokra a babám. Éjjel pl. semmit nem aludtam a front miatt, mert végig mocorgott, rugdosott, nagyon megkínzott (4 pisilés)Front előtt viszont olyan kis kába, illetve amikor vihar van, hogy néha már ébresztenem kell, mert annyira nem mozog. CTG-n olyankor fel sem tudják ébreszteni, pedig rázzák, nyomkodják, géppel ébresztik, alig moccan egyet-kettőt és visszaalszik. Csoki, kóla, sétálás és hasonló próbálkozások után, ha 2-3 órán át nem érezném mozogni, akkor elmennék az orvoshoz.
35hkm
6/7 A kérdező kommentje:
Úgy látszik, hogy az én babám is frontos. Amikor nincs fronthatás akkor bulizik szinte egész nap. Viszont ilyenkor... Azért szerencsére bejelentkezik elég sokszor, csak abban nem voltam biztos hogy az normális hogy nem rug hanem helyezkedik. De akkor megnyugodtam.
2014. júl. 3. 14:01
7/7 anonim válasza:
Ha csak kicsit is mozog, az már tökéletes! Nem az intenzitás számít. Általában időjárástól, vagy a fronttól nagyon leállnak a rugdalással... de csomó mindentől függ, hogy mennyire élénkek, különben is alszanak egész nap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!