Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mensi szerint 7hetesen ezek...

Mensi szerint 7hetesen ezek állnak az uh papíromon. Lehet még baba?

Figyelt kérdés
9mm-és petezsák,benne szikhólyag.ez áll a main,előtte múlthét szerdán voltam,akkor egy üres petezsák volt,de a méretet nem mondták.szerintetek van még esély babára?jövőhét csütörtökre hívatak vissza.nagyon kétségbe vagyok esve.:(
2014. máj. 30. 11:43
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja,még annyi,hogy szabályos petezsákot írtak.
2014. máj. 30. 11:44
 2/10 anonim ***** válasza:
mikor teszteltél először pozitívat? hét hetesnek tényleg pici :( de nem tudhatjuk mikor fogant, hacsak nem teszteltél többször és tudod hogy mikor lett először pozi
2014. máj. 30. 11:57
 3/10 Roberta77 ***** válasza:

Szia. Erre csak akkor tud bárki is válaszolni,ha tudunk mihez viszonyítani.

Hány napos ciklusaid szoktak lenni és kb mikor volt ovuláció?

Mert pl. Nekem is egy héttel később indult be a szív hang, mert hosszú ciklusaim voltak késői fogantatással.

Üdv!!

2014. máj. 30. 11:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát a ciklusaim 27,28,29,30 naposak szoktak lenni.a 28. napon teszteltem nagyon halvány pozit,azóta folyamatosan erősödött,most pedig már dupla olyan erős,mint a kontroll csík.ovum nem tudom mikor lehetett.
2014. máj. 30. 12:02
 5/10 Roberta77 ***** válasza:

Értem..

Nekem a nagyon halvány pozi fogantatás után 12 nappal volt.

És a pozitív teszt után két héttel volt szív hang

Üdv. 21hkm

2014. máj. 30. 12:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Ebbol meg barmi lehet.

Nekem 30 napos ciklusaim vannak es az elmaradt menstruacio utan 2 nappal teszteltem pozitivat,elotte negativ lett a teszt.Szivhang is 1 hettel kesobb volt,mert nem kozepidoben fogant,hanem a 20. ciklusnapon.

Drukkolok.

2014. máj. 30. 12:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia, nyugi, lehet baba. Nekem először 5 mm-es petezsák volt 5 hét+2 naposan, két hét múlva mentem vissza, akkor 13 mm-es petezsák és szikhólyag, már kétségbe estem, hogy hol a baba. De az orvos megnyugtatott, rá egy hétre már szépen látszott a baba is :-) Elég ramaty uh-ja volt a dokimnak, pedig magánrendelés volt, sztem attól is függ hogy mit látnak
2014. máj. 30. 14:20
 8/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!és neked hasi vagy hüvelyi ultrahang volt?nekem hüvelyi
2014. máj. 30. 20:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia, utolsó vagyok, nekem is hüvelyi volt. De még később is mikor már nagyobb volt a babó, másik orvosnál a kombinált szűrésen tök szépen látszott mindene az uh-n, az én dokimnál meg csak paca volt :-)
2014. máj. 31. 13:44
 10/10 HorváthNikoletta ***** válasza:
nekem 5+1 hetesen volt 3mm.
2014. jún. 2. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!