Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen érzés a jósló fájás?

Milyen érzés a jósló fájás?

Figyelt kérdés
2014. máj. 20. 08:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Menzeszhez hasonló görcs, csak sokkal erősebb!
2014. máj. 20. 09:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Görcsösre emlékszem. De én nem jóslóztam nagyon, mert jöttek otthon a fájások.

Ezek görcsösek voltak, de elviselhetőek.

A szülőszobán avajúdás, na az ami embertpróbáló dolog. :-))

Nyugi, sem a jóslót, sem a vajúdást nem fogod összetéveszteni, ez 100%.

2014. máj. 20. 09:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Én megmondom őszintén, a menzeszes görcsökhöz semmi köze nem volt :D
2014. máj. 20. 09:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Kinek hogy! Van akinek baromi erős menzesz görcshöz hasonló fájdalmai voltak! Nem mindenki ugyanolyan! Tesómnak például most lesz a 3. babája, és már vagy két hete jósló fájásai vannak, amit az NST is kimutatott! Na neki például mind a háromnál menzeszgörcshöz hasonló volt.
2014. máj. 20. 09:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Megint első vagyok! Egyébként neten ha rákeresel: "A valódi fájások vagy jóslófájások esetén nem a pocakod keményedik, hanem menseshez hasonló erős görcseid vannak, amik általában a derékből indulnak és legalább 30 mp-ig tartanak, utána viszont elernyednek, teljesen elmúlnak. "

Forrás: [link]

2014. máj. 20. 09:15
 6/8 anonim ***** válasza:

2. Vagyok. Igen, ez valóban igaz! Adta volna az Isten, hogy menzeszes görcshöz hasonló fájások lettek volna :)

Nekem vagy 30x jobban fájt.

2014. máj. 20. 09:16
 7/8 anonim ***** válasza:

*egy kis off.

és valaki azt le tudja írni milyen a menzesz görcs? mert mindenki csak ennyit mond, de én nagyon régóta szedtem fog.gátlót a terhesség előtt, és őszintén halvány emlékeim sincsenek arról hogy milyen volt amikor görcsöltem menzeszkor :-D

éles? tompa? lüktető? tűszúrás szerű? komolyan egyszerűen nem tudom felidézni milyen volt..

2014. máj. 20. 16:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Görcsôs derékfájós:-)!

De hidd el, mensis görcs eltörpül mellette... :D de legalább ennek van értelme :D

2014. máj. 20. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!