Milyen érzés a jósló fájás?
Görcsösre emlékszem. De én nem jóslóztam nagyon, mert jöttek otthon a fájások.
Ezek görcsösek voltak, de elviselhetőek.
A szülőszobán avajúdás, na az ami embertpróbáló dolog. :-))
Nyugi, sem a jóslót, sem a vajúdást nem fogod összetéveszteni, ez 100%.
Megint első vagyok! Egyébként neten ha rákeresel: "A valódi fájások vagy jóslófájások esetén nem a pocakod keményedik, hanem menseshez hasonló erős görcseid vannak, amik általában a derékből indulnak és legalább 30 mp-ig tartanak, utána viszont elernyednek, teljesen elmúlnak. "
Forrás: [link]
2. Vagyok. Igen, ez valóban igaz! Adta volna az Isten, hogy menzeszes görcshöz hasonló fájások lettek volna :)
Nekem vagy 30x jobban fájt.
*egy kis off.
és valaki azt le tudja írni milyen a menzesz görcs? mert mindenki csak ennyit mond, de én nagyon régóta szedtem fog.gátlót a terhesség előtt, és őszintén halvány emlékeim sincsenek arról hogy milyen volt amikor görcsöltem menzeszkor :-D
éles? tompa? lüktető? tűszúrás szerű? komolyan egyszerűen nem tudom felidézni milyen volt..
Görcsôs derékfájós:-)!
De hidd el, mensis görcs eltörpül mellette... :D de legalább ennek van értelme :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!