Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, aki diétára volt...

Kismamik, aki diétára volt fogva, leírná egy napját, hogy mit evett?

Figyelt kérdés
Arra is kíváncsi volnék, hogy mennyit híztak a végére.
2009. dec. 27. 12:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Terhességi cukor miatt voltam diétán (165g szénhidrát):

reggeli 20g: 1,5 szelet barna kenyér v. 1 barna és 1 graham kenyér mindenféle feltéttel

tízórai 25g: 1 sz. bakonyi barna kenyér feltétekkel, 2 dl tejeskávé v. kefír, 1 korpovit keksz

ebéd 50g: Gastroyal szénhidrát diétából

uzsonna 20g: 150g-os alma, 1 jogobella light

vacsora 35g: 2 bakonyi barna kenyér feltéttel, 2 dl tej

pótvacsora 15g: 1 graham kenyér, 1 dl tej vagy kefír

A terhesség végére kb. 5 kilót híztam, a szülés után 3 kilóval könnyebb voltam, mint amikor várandós lettem.

2009. dec. 27. 13:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2009. dec. 27. 13:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Bocs az offért, de ez számomra is hasznos.

köszönöm.

További kellemes ünnepeket.

2009. dec. 27. 13:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Szívesen :) Ha esetleg további tippekre, tanácsokra lenne szükséged, akkor szívesen kiteszem az emailcímem. Csak saját tapasztalatokkal tudok szolgálni, nem vagyok orvos, de sokat olvastam utána, mert nagyon magas volt a cukrom és fontos volt, hogy diétával tudjam tartani. Kitartás (főleg így az ünnepekre :)) Első válaszoló.
2009. dec. 27. 13:26
 5/5 anonim ***** válasza:

170 g-os szénhidrát diétán vagyok, nekem az alábbi napi menű a kedvencem:

- reggeli 25 g ch: kb. 4 dkg kenyér+ felvágott + gyümölcstea üresen

- tízórai 25 g ch: 2 db zabfalat (győri édes) + alma vagy narancs, 10-15 dkg

- ebéd 50 g ch: húsleves sok zöldséggel, hússal tészta nélkül, kb 5 dkg tésztából lasagne (kiszámolom, hogy az összes felhasznált tészta hány gramm, majd a tepsibe felporciózom úgy szemmértékre)

- uzsonna 20 g ch: kefír+ fél zsemle felvágottal

- vacsora 30 g ch: sült csirkecomb + kb 15-20 dkg franciasaláta, vagy 15 dkg sültkrumpli

- utóvacsora 20 g ch: néhány abonett sajtkrémmel

(általában itt nem eszem meg a 20 g ch-t, mert vagy korábban bűnöztem egy kicsit, vagy éjszaka is eszem néhány korpovit kekszet)

Most vagyok 33. hetes, eddig 6 kg-ot híztam, de ebben már víz is van, mert kicsit dagad a lábam és a kezem.

Minden jót!

2009. dec. 27. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!