A párom nem szeretne babát még de én már igen és nem védekezünk soha és gyógyszert sem szedek! És mindíg kiveszi mielőtt elmenne és a hasamra megy én meg magamba kenem. Mennyi az esélye h teherbe essek? Lehetek terhes?
Igen lehetsz terhes, de nem csak attól, hogy visszakened a hüvelyedbe, hanem előváladéktól is. Nincs nagy esély rá, de nem 0%. Szóval ha a párod nem akar gyermeket, akkor nem ez a legbiztonságosabb módszer.
Egyébiránt miért nem próbálod őt is rávenni, hogy ő is akarjon babát? Képzeld el mi lesz, ha esetleg így teherbe esel, és a párod meg kér rá, hogy vetesd el, mert ő nem akaraja. Hát az elég szomorú lenne.
Tehát átvágod azt az embert akit elvileg szeretsz.
Szép alap egy családalapításra.
Várd meg szépen, amíg ő is elérkezettnek érzi az időt, semmi értelme szülni egy gyereket magadnak, akit az apja nem akar.
(Gondolom egyébként vagy vagy 16 éves a felfogásod alapján, ráérsz még.
Ő is szeretne csak egyszer már elvetéltem, és azt nagyon akartuk:(
És most már nagyon szeretnék, ő fél !Nagyon köszönöm a válaszaitokat!
Egyébként 28 évesek vagyunk :)
Pont a duplája a 16nak, tudom kicsinyes de már megőrülök annyira szeretnék egy babát:(
Speciel a 28 nem a duplája a 16-nak.
Jól éreztem én, hogy sokminden 16 éves szinten van.
Figyel nekem ne oszd az észt csak megközelítőleg mondtam úgyhogy ennyi!!
Te sem lehetsz az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!