Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A párom nem szeretne babát...

A párom nem szeretne babát még de én már igen és nem védekezünk soha és gyógyszert sem szedek! És mindíg kiveszi mielőtt elmenne és a hasamra megy én meg magamba kenem. Mennyi az esélye h teherbe essek? Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2009. dec. 11. 17:27
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
73%
Lehetsz, meg hülye is vagy! Aztán ne sírj ha elhagy terhesen mert ő még nem is akart gyereket. A gyerekvállalás két ember döntése!!!!
2009. dec. 11. 17:30
 2/28 anonim ***** válasza:
82%
szerintem ezt még nem kéne erőltetni...lehet a kapcsolatotok megy rá. Ha majd ő is úgy látja családot szeretne alapítani akkor megy minden simán. Nem kell erőltetni.
2009. dec. 11. 17:33
 3/28 A kérdező kommentje:
Ha kiderülne hogy terhes vagyok akkor biztos nem hagyna el!
2009. dec. 11. 17:33
 4/28 anonim ***** válasza:
79%

Igen lehetsz terhes, de nem csak attól, hogy visszakened a hüvelyedbe, hanem előváladéktól is. Nincs nagy esély rá, de nem 0%. Szóval ha a párod nem akar gyermeket, akkor nem ez a legbiztonságosabb módszer.

Egyébiránt miért nem próbálod őt is rávenni, hogy ő is akarjon babát? Képzeld el mi lesz, ha esetleg így teherbe esel, és a párod meg kér rá, hogy vetesd el, mert ő nem akaraja. Hát az elég szomorú lenne.

2009. dec. 11. 17:36
 5/28 anonim ***** válasza:
63%

Tehát átvágod azt az embert akit elvileg szeretsz.

Szép alap egy családalapításra.

Várd meg szépen, amíg ő is elérkezettnek érzi az időt, semmi értelme szülni egy gyereket magadnak, akit az apja nem akar.

(Gondolom egyébként vagy vagy 16 éves a felfogásod alapján, ráérsz még.

2009. dec. 11. 17:37
 6/28 A kérdező kommentje:

Ő is szeretne csak egyszer már elvetéltem, és azt nagyon akartuk:(

És most már nagyon szeretnék, ő fél !Nagyon köszönöm a válaszaitokat!

2009. dec. 11. 17:38
 7/28 A kérdező kommentje:

Egyébként 28 évesek vagyunk :)

Pont a duplája a 16nak, tudom kicsinyes de már megőrülök annyira szeretnék egy babát:(

2009. dec. 11. 17:40
 8/28 anonim ***** válasza:
57%

Speciel a 28 nem a duplája a 16-nak.

Jól éreztem én, hogy sokminden 16 éves szinten van.

2009. dec. 11. 17:42
 9/28 anonim ***** válasza:
35%
16 duplája 32:) több ezer nő szül egy vetélés után egészséges kisbabát, beszélj erről a pároddal, nincs miért félnie!
2009. dec. 11. 17:43
 10/28 A kérdező kommentje:

Figyel nekem ne oszd az észt csak megközelítőleg mondtam úgyhogy ennyi!!

Te sem lehetsz az!

2009. dec. 11. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!