Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit fogok látni a 23. -24....

Mit fogok látni a 23. -24. héten a 4D-s ultrahangon?

Figyelt kérdés
Tapasztalata valakinek,hogy mi látszik már,érdemes-e elmenni vagy várjak még?már nagyon kíváncsi vagyok...de csak 1szer tudok elmenni a terhességem alatt...
2009. dec. 11. 12:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi a 24. héten voltunk, sok mindent lehetett látni, bár a mi kiscsajunk állandóan az arca elé tette a kezét, így csak félarcos fotók készültek. Nagyon későn sem érdemes menni, mert már nem nagyon fér bele a képbe, amikor meg már fejjel lefelé van, akkor meg az arcát nem nagyon tudják kivenni. Legalább is nekünk ezt mondta a doki. (a mi babánk már a 28-29. héten befordult)Megnézték alaposan a szerveit, az agyát, szívkamráit, 3 köldök-eret, veséket...
2009. dec. 11. 12:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Mi is a 23-24.héten voltunk 4d-n.Sokat nem tudok nyilatkozni, mert végigaludta az egészet, és így csak 10 perces felvétel készült :(

Érdemes elmenni, de akkor ott azt mondta nekem a doki, hogy a 28-29.héten kellett volna inkább.

Szemük csukva van, kivehetőek az arcvonások.És az 5 újjacskákat is meg lehetett számolni:)Viszont nagyon soványkák...Az én babóm rémisztően annak tűnt,pedig a doki szerint még duci baba is:)Nagyon kint volt a térdcsontja a könyök a váll...

Ha csak egy 4d-t tervezel, akkor szerintem várj még egy 3 hetet.Utólag én is így tenném.Akkor talán már nem ilyen soványka:)

2009. dec. 11. 13:02
 3/8 A kérdező kommentje:

Igazából már azért megéri mert ez genetikai ultrahang is lesz egyben,tehát ha még nem is mutatja magát vagy még soványka is akkor is megérte hisz megnyugszom hogy minden ok vele:)

De azért ugye tudjuk hogy nem elhanyagolható az sem hogy élvezzük hogy egy igazi kisbaba van bennem...remélem olyan forma lesz:)

2009. dec. 11. 13:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia!Én 16+5hetes voltam nem olyan régen,és már akkor nagy élmény volt!A férjem akkor fogta fel hogy apa lesz,egész este pityergett:-))))Szerintem menjetek el,már biztosan szép baba lesz,a miénknek már itt látszott a kis arca formája,az orra pl pont mint az enyém:-)Érdemes elmenni,nagyon jó lesz!
2009. dec. 11. 14:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia 24 hét 6 naposan voltam ha gondolod írj privátot és elküldök egy pár képet hogy mit lehet látni. Én csalódtam egy kicsit az élmény miatt de az hogy a saját fiamat látom kárpótolt. :)
2009. dec. 11. 14:23
 6/8 anonim ***** válasza:
23 hetesen voltunk, és teljesen babaformája volt a kicsinek, csak soványka volt, és még itt ott a csontocskái is látszottak. Viszont nagy élmény volt, piszkálta az orrát, fülét, szopizta az ujjacskáját, ásítozott, és mutogatta a középső ujját:) Látványosan rugdosott, nagyon jó képek sikerültek:)
2009. dec. 11. 14:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia!Mi a 25.héten voltunk.Nagyon formás volt már akkor.Fantasztikus élmény volt.Mi is csak 1x mentünk.Aztmondják a 28.hét után már nem nagyon fér a képbe.Szerintem jó a 24.hét.Onnan ajánlják a dokik.
2009. dec. 11. 14:40
 8/8 A kérdező kommentje:

14:23-as!írnék privátot a képekért de nincs kint h "privát emil irása"

Köszi mindenkinek a válaszokat!Holnapő kiderül mennyire hízlaltam eddig a lakómat:)))

2009. dec. 11. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!