A nődoki eddig még sose pecsételt és írt a kiskönyvembe. Mindig a számítógépén kinyomtatta az adatokat, és azt pecsételte le. Ez nem probléma? Mivel 4 pecséttel kell rendelkeznem majd, nem gáz, hogy azok papírokon vannak, nem pedig a kiskönyvben?
Figyelt kérdés
2008. júl. 18. 15:24
1/9 anonim válasza:
Nekem is ugyanezt csinálja,de én megkértem,hogy a kiskönyvembe is nyomjon már pár pecsétet.
2/9 anonim válasza:
Hát, tulajdonképpen a dokidnak tisztában kellene lennie, hogy a kiskönyvbe is kell pecsét...
Legközelebb kérdezd meg, hogy az általa kinyomtatott, lebélyegzett papírok is egyenértékűek-e a kiskönyvi pecséttel. Illetve kérd meg rá, hogy abba is pecsételjen.
3/9 anonim válasza:
Szia! Mennyi idős terhes vagy??? Az enyém is ezt csinálja a múltkor már rászóltam állandóan elmarad a könyvvel 29hetes vagyok a könyv szerint meg 23 sose pecsétel csak ha szólók.
4/9 anonim válasza:
Ja az előző vok igen a könyvbe kell lennie!!!!!
5/9 anonim válasza:
szia nem muszály a könyvbe lennie a pecsétnek hanem a szülés után ad egy papírt és azt pecsételi le meg ráírja a dátumokat amkor voltál nála ezt tudod igzolni a papírokkal is
6/9 anonim válasza:
Az utolsó válaszoló mondja jól, akkor kellett a pecsét a kiskönyvbe, amíg azt kellett bemutatni az anyasági támogatásért. Ma már nem kérik a kiskönyvet, csak az igazolást.
7/9 anonim válasza:
Szia! A harmadik babánkat várjuk. A dokim sohasem pecsételt a kiskönyvbe, mert nincsen rá ideje és feleslegesnek tartja. Viszont szülés után ad egy igazolást, mely szerint 4 alkalommal megjelentem nála terhesgondozáson és ez elég az oepnek. 100%!!!!
A legjobbakat!
22 hetes kismami
8/9 anonim válasza:
Ami fontos, ha mész szülni, ne csak a kiskönyv legyen nálad, hanem az addigi leleteid is!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget. :)
12 hetesek vagyunk. :)
2008. júl. 19. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!