Megtennétek? Drukra lenne szükségünk!
Figyelt kérdés
Holnapra vagyok kiírva, még semmi jele, hogy kíváncsi lenne a szüleire bébibogyó :( Megtennétek, hogy kicsit szorítotok nekünk, hátha mégis úgy dönt?
Nagyon köszönöm mindenkinek!!!!!!
2009. dec. 4. 23:55
21/37 anonim válasza:
Remélem mielöbb megtudunk roluk valami infót,nagyon drukkolok,hogy minden jol alakuljon.
22/37 A kérdező kommentje:
sziasztok :)))
nagyon jól sikerült a drukk, szombat este meg is született a kisbabám, nagyon gyorsan, könnyen :) gyönyörű baba :)
mindenkinek ilyen szülést kívánok! :)
köszönöm tényleg, nagyon jól esik, hogy drukkoltatok:))))
2009. dec. 9. 13:47
23/37 anonim válasza:
nagyon örülök hogy jól vagytok,sok boldogságot kívánok nektek!!!!És remélem akkor a te kívánságod is hatni fog rám,29 hetes km.
24/37 anonim válasza:
Örülök, hogy jól vagytok! Gratulálok!!
20hetes
25/37 anonim válasza:
nagyon örülök,hogy jól sikerült minden nagyon drukkoltam,sok boldogságot kivánok a kisbabátokhoz:)
26/37 anonim válasza:
***jaj de jó nagyon drukkoltam nektek:)Gratulálok és sok egészséget a babának és neked a babához.
27/37 A kérdező kommentje:
köszönöm :) én is drukkolok nektek, kitartás! :)
2009. dec. 11. 23:38
28/37 anonim válasza:
GRATULÁLOK!Nagyon boldog ünnepeket,és jó babázást!
29/37 anonim válasza:
Szívből gratulálok Nektek! Minden jót, jó egészséget mindkettőtöknek és nagyon boldog ünnepeket kívánok! 34 hetes kismami
30/37 A kérdező kommentje:
Sziasztok! fél éve írtam ki a kérdést, épp azon tűnődtem milyen gyorsan elszaladt ez az idő :) ma fél éves a kisfiam :)))
eszembe jutottatok, mennyien drukkoltatok nekünk :)
remélem mindenkinek könnyű és gyors szülése volt és nagyon boldogok vagytok!
puszi
2010. jún. 5. 00:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!